Bewertungen von Basta! Rijen

Neue Beurteilungen

5.0
Nick Mac Gillavry
29 September 2022

Basta, is gewoon zeer goed,je proeft dat het vers is Toppie

Antwort von Basta!

Goed om te horen Nick, bedankt!

Mark
26 September 2022

Super snel Erg lekker Toetje ook heerlijk maar wel klein voor de prijs

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste Mark, bedankt voor je review!

Edgar
26 September 2022
Antwort von Basta!

Dankjewel Edgar!

Anita Graafmans
25 September 2022

n.v.t.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste Anita, dankjewel voor je positieve recensie!

Chamuleau
24 September 2022

Ik had om extra Champignons gevraagd, ook al zat het niet in het recept. Maar ze wel gekregen, dat was super lekker.

Antwort von Basta!

Goed om te horen Chamuleau!

Susanne
24 September 2022

Pizza en lasagne besteld. Smaakte beide goed, er zat veel kaas op maar dat maakte het wel erg lekker. Porties waren groot genoeg voor ons, maar voor de grote eter was de pizza misschien aan de kleine ksnt Bezorging zsm werd geleverd zoals verwacht na 30 min. Wat wel verwarrend was, we kregen 5min na bezorging al een mail dat de bezorger onderweg was. Toen duurde het dus nog wel "lang" voordat we de bezorging kregen.

Antwort von Basta!

Beste Susanne, dankjewel voor je positieve review. Graag tot de volgende keer bij BASTA!

Jaap Schaffelaars
24 September 2022

Het eten was weer goed! Er waren wat problemen met de bestelling maar dit werd super netjes opgelost. Top team Basta! Tot de volgende bestelling đŸ‘đŸŒ

Antwort von Basta!

Beste Jaap, nogmaals sorry. Dankjewel voor je positieve review! Tot de volgende keer bij BASTA!

Annet Nieuwland
18 September 2022

Het was weer super! Compliment voor dat het zo lekker warm is

Antwort von Basta!

Beste Annet, goed om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor je positieve recensie!

Chris peters
16 September 2022

Het eten was heerlijk. Ik was iets te vroeg met afhalen en er werd gelijk een drankje aangeboden.

Antwort von Basta!

Beste Chris, dankjewel voor je positieve recensie tot de volgende keer!

Edgar
12 September 2022
Antwort von Basta!

Bedankt Edgar!

Vivianne
9 September 2022

Weer heerlijk gegeten en bezorging op het gewenste tijdstip. Zeker voor herhaling vatbaar.

Antwort von Basta!

Super bedankt weer voor je bestelling en mooie recensie Vivianne!

Ad Bink
9 September 2022
Antwort von Basta!

Hartelijk dank Ad!

Jaap Schaffelaars
3 September 2022

Was topđŸ‘đŸŒ

Antwort von Basta!

Goed om te horen Jaap! Tot de volgende keer bij BASTA!

Connie
29 August 2022

Precies op tijd! Pasta warm en portie meer dan genoeg, smaak was goed👌 Wij bestellen zeker nog een keer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste Connie, dankjewel voor de positieve recensie. Graag tot de volgende keer bij BASTA!

Edgar
29 August 2022
Antwort von Basta!

Beste Edgar, bedankt voor je positieve review!

MC
26 August 2022

Snelle bezorging, gloeiend heet eten, goede porties, en heerlijk op smaak. Een goede ervaring.

Antwort von Basta!

Beste Mc, bedankt voor je positieve review. Tot de volgende keer bij BASTA!

Ed
21 August 2022

Smaak was goed. Alleen was het eten lauw.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste Ed, goed om te horen dat de smaak goed was. We nemen contact met u op voor een tegemoetkoming!

Colin
7 August 2022

Eten was lekker. Pestoboter ontbrak helaas.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste Colin, bedankt voor je positieve review! Excuses voor de vergeten pesto boter. We gaan je een mail sturen met een passende oplossing! Graag tot snel bij Basta!!!

Maikel
30 Juli 2022

Genoeg en lekker eten helemaal top. Netjes en optijd geleverd

Antwort von Basta!

Goed om te horen Maikel! Bedankt voor je beoordeling.

Fred Polling
28 Juli 2022

Voorgerecht, warme gerechten en toetjes waren prima. Goed warm en erg lekker. Tip voor bij de salade die ik als hoofdgerecht had, om daar apart een Italiaanse dressing te doen, maakt het net wat smakelijker en kun je naar keuze er wel of niet bij doen ( zit veel sla in de salade en da is het wat droog).

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste Fred. Bedankt voor u recensie en feedback. We nemen u opmerking mee!

Ernst
24 Juli 2022

Pasta penne al Forno zat haast geen smaak aan was erg flauw. In de saus zaten veel verschillende groentes die niet vermeld waren. Helaas is hierdoor de maaltijd niet opgegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste Ernst, sorry voor de pasta al Forno. Het staat inderdaad niet op de site dat er groentes in zitten...hebben we gelijk aangepast. We hebben een mail naar u verzonden met een passende oplossing! Graag tot snel bij Basta!

Dhr. K Utjes
23 Juli 2022

Kleine portie voor n salade

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve review en feedback. We gaan hier zeker even naar kijken!

Angelique
23 Juli 2022

De pasta was weer heerlijk. Goed warm, prima portie en heel goed gevuld. Ook de tiramisu was erg lekker.

Antwort von Basta!

Beste Angelique, bedankt voor je positieve review! Graag tot de volgende keer bij BASTA!!

Jolanda
17 Juli 2022

Carpaccio en dessert waren heerlijk. De pasta carbonara viel qua saus tegen, leek op een kant een klaar sausje ipv vers eimengsel. Bezorging was zeer snel en vriendelijk!

Antwort von Basta!

Beste Jolanda, bedankt voor uw positieve review en feedback!

Joep Verhoeven
17 Juli 2022

Pasta was erg lekker

Antwort von Basta!

Goed om te horen Joep! Bedankt voor je beoordeling.

Richard Ansems
10 Juli 2022
Antwort von Basta!

Bedankt voor je beoordeling Richard.

Carla Megens
9 Juli 2022

Heerlijk eten!

Antwort von Basta!

Dankjewel Carla.

Tineke
8 Juli 2022

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en prima op tijd bezorgd , voor herhaling vatbaar.

Antwort von Basta!

Dankjewel Tineke. Fijn om te horen.

Marion
8 Juli 2022

Voor herhaling vatbaar!

Antwort von Basta!

Fijn om te horen Marion. Graag tot de volgende keer.

Simone Verkade
4 Juli 2022

Ik vond de saus nogal flauw.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste Simone, bedankt voor je review en feedback! Gaan we zeker even naar kijken!

Carla
3 Juli 2022

Eten was heerlijk bij 3 personen. Bij persson 4 zat er een haar in het gerecht. Dat is niet smakelijk. Anders was het 4 sterren geweest

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste Carla, allereerst onze excuses voor de haar in het eten. Dit mag natuurlijk nooit gebeuren. Dit gaan we zeker goed maken met u. Dankjewel voor de toch positieve review, graag tot snel weer!

Hetty Brobbel
3 Juli 2022
Antwort von Basta!

Beste Hetty, bedankt voor uw review!

E. Poffé
3 Juli 2022

Deze keer het maandmenu besteld; precies op tijd bezorgd en voortreffelijk van smaak en kwaliteit! Chapeau! Binnenkort weer eens wat anders proberen 😉

Antwort von Basta!

Beste E. Poffe, bedankt voor u leuke review. Blij dat jullie hebben genoten!

Marielle
3 Juli 2022

Zonder gedroogde tomaatjes besteld maar die zaten er wel op. Smaak was verder goed.

Antwort von Basta!

Beste Marielle, bedankt voor je positieve review! Excuses voor de tomaatjes!

Janssen
2 Juli 2022

Ontzettend lekker!

Antwort von Basta!

Bedankt voor u positieve review! Graag tot snel!

Marieke
28 Juni 2022

We hadden een heerlijk 3-gangen menu besteld. Het eten wordt goed warm bezorgd en je wordt netjes op de hoogte gehouden per mail! Aanrader.

Antwort von Basta!

Beste Marieke, bedankt voor je positieve beoordeling. Graag tot snel!

Mara
27 Juni 2022

Gekozen voor de vitello tonato, deze was erg lekker, helaas alleen ook wat waterig door de dressing. Ook de pinsa met parmaham was niet verkeerd, het was goed belegd alleen naar mijn mening wel erg veel tomatensaus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Bedankt voor je beoordeling Mara!

Yvonne
26 Juni 2022

We vonden de chocolademousse geen 'mousse', maar hij was toch ontzettend lekker, net zoals de 3 verschillende pasta's en de pannacotta. Een feestje om bij jullie te bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Bedankt Yvonne!

Hans
26 Juni 2022

Teveel saus en saus slecht verdeeld. Brood taai. Bezorging keurig op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Bedankt voor je beoordeling en feedback Hans, we gaan ermee aan de slag!

Anoniem
26 Juni 2022
Antwort von Basta!

Super bedankt voor je beoordeling!

Robin
26 Juni 2022

Was weer heerlijk!

Antwort von Basta!

Bedankt Robin!

Carla
19 Juni 2022

Goede porties! Bij 1 vecht miste het wat aan zout, maar voor de rest heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Super bedankt Carla!

Stefan
19 Juni 2022

Heerlijk, meer dan genoeg, snellen en vriendelijke bezorging :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Top Stefan!

Mike
19 Juni 2022

Eerste bestelling, super snel, super lekker. Koud was koud, warm was goed warm. Ik kijk al uit naar de volgende keer :D

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel Mike!

P. Beljaars
19 Juni 2022

Carbonara, heerlijk gerecht, warm, ruim voldoende en keurig op tijd gebracht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Maartje
18 Juni 2022

Top!

Antwort von Basta!

Fijn dat je hebt genoten Maartje!

Anoniem
17 Juni 2022
Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Bart Kin
14 Juni 2022

Verschillende voor- en hoofdgerechten besteld om te mixen. Iedereen aan tafel was tevreden met de kwaliteit en de kwantiteit. Ruim voldoende dus voor Basta.

Antwort von Basta!

Beste Bart, bedankt voor je super review!!! Graag tot snel weer!

Alette Verhagen
13 Juni 2022

Heerlijk!

Antwort von Basta!

Bedankt Alette!

Cil
10 Juni 2022

Top, thx voor de extra champignons 😄

Antwort von Basta!

Graag gedaan Cil, bedankt voor de positieve beoordeling!

E. Poffé
6 Juni 2022

goede keuze, prima kwaliteit en snel geleverd :-)

Antwort von Basta!

fijn dat jullie hebben genoten, graag tot snel weer!

Tommy
5 Juni 2022
Antwort von Basta!

Beste Tommy, dankjewel voor je positieve review! Graag tot snel weer!

I.P.M.van Stokkom
4 Juni 2022

Maandmenu Juni besteld maar was met tonijn wat manlief niet lust. Zonder moeite lekkere kip gekregen. Bezorging ook top: 20 minuutjes. Poties ruim voldoende maar pasta zou, wat ons betreft, wat meer gekruid mogen zijn met bv verse kruiden. Wij vinden het een aanwinst en aanrader voor het bezorgscala van Rijen!

Jaap Schaffelaars
3 Juni 2022

Lasagne zat niet zoveel smaak aan beetje saai. En de bestelling was 10 voor 6 bij ons geleverd. Ik was nog niet thuis van het werk. Dus was jammen want we hadden 6 uur opgegeven.

Antwort von Basta!

Beste Jaap, wat vervelend om te horen de bestelling te vroeg is bezorgd. Onze excuses hiervoor, en bedankt voor je feedback voor de lasagne, hier gaan we zeker iets mee doen!

Annet Nieuwland
3 Juni 2022

Heerlijk eten, goed warm. En heerlijke desserts

André
3 Juni 2022

2e keer dat ik heb besteld maar was nu iets minder het smaakte nu extreem naar tomaat

Jacqueline Tax
30 Mai 2022

Het was weer super.

Antwort von Basta!

Hi Jacqueline, super dat het weer naar wens is geweest voor jullie! Graag tot snel!

Frieda groeneveld
29 Mai 2022

Het eten was weer heerlijk en op tijd bezorgd. 💖

Antwort von Basta!

Dankjewel Frieda, blij dat jullie hebben genoten! Graag tot snel weer!

André
28 Mai 2022

Smaakte prima en zeer netjes op tijd geleverd

Antwort von Basta!

Dankjewel Andre! graag tot de volgende keer!

Ad
28 Mai 2022

Pinsa's besteld. Mooi formaat. Prima van smaak. Keurig op tijd bezorgd door een bezorger met een lach! Top.

Antwort von Basta!

Dankjewel Ad voor je positieve review!

Dennis Goyaerts
28 Mai 2022

Het was een mooie goede portie en een ware smaak explosie.

Antwort von Basta!

Bedankt Dennis!

Debby Gijselman
28 Mai 2022

De carbonara was HEERLIJK De Risotto veel te nat..wel op smaak..maar bijna soep.

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Debby!

Robin
26 Mai 2022

Het was weer heerlijk! Zeker weer een volgende keer

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling Robin!

Piet Reinieren
26 Mai 2022
Antwort von Basta!

Bedankt Piet!

Corina
22 Mai 2022

Dit keer heerlijke pinsa's gekregen. We hebben er van genoten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel Corina! Graag tot de volgende keer!

De Gier
21 Mai 2022

Vorige keer wat weinig, deze keer perfect!! bedankt, en tot snel.

Antwort von Basta!

dankjewel voor je positieve beoordeling! Graag tot de volgende keer!

R. Vingerhoets
21 Mai 2022

Heel lekker gegeten. Snelle bezorging en de risotto was goed warm. De antipasti “kleine” salade was wel erg groot.

Antwort von Basta!

Beste R. Vingerhoeds, bedankt voor uw positieve review! Graag tot snel weer.

Anoniem
20 Mai 2022

Heerlijke pasta

Antwort von Basta!

Dankjewel voor de review, graag tot de volgende keer!

Frieda groeneveld
20 Mai 2022

Wow, het eten was super lekker, echt een aanrader. Mooie smakelijke verpakking, vriendelijke bezorgerster. Tot snel

Antwort von Basta!

Dankjewel Frieda!!!! fijn om te horen dat je genoten hebt!! tot snel!

Pietmachielsen
20 Mai 2022

Goed te eten zeker voor herhaling vatbaar en warm en op tijd bezorgd.đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘ŒđŸ‘Œ

Antwort von Basta!

Dankjewel Piet, graag tot een volgende keer!

Sylvia de Hoogh
19 Mai 2022

Wij hadden pastas, smaakte heerlijk, wij dachten dat het heel weinig zou zijn, maar meer als genoeg, complimenten.

Antwort von Basta!

Dankjewel Sylvia voor je positieve beoordeling, blij dat je ervan hebt genoten! Graag tot een volgende keer.

Chris
15 Mai 2022

Ik was 15 minuten te vroeg en stond binnen 2 minuten met mijn bestelling buiten. Snelle service en heerlijk gegeten.

Antwort von Basta!

Dankjewel Chris, fijn dat je hebt genoten! Graag tot een volgende keer.

Nelis Wirken
15 Mai 2022
Antwort von Basta!

Dankjewel Nelis! Graag tot een volgende keer.

Hans
15 Mai 2022

Menu 2 personen: qua hoeveelheid en samenstelling precies goed, gerechten allemaal erg lekker (wauw die toetjes b.v.)! Snel bezorgd. En directe reactie op mijn verzoek/vraag (fijn die glutenvrije mogelijkheden). Echt voor herhaling vatbaar! Aanwinst voor het Rijense.

Antwort von Basta!

Beste Hans, bedankt voor je positieve/super leuke review! Graag tot snel weer!

Maikel
15 Mai 2022

Wederom was het weer super lekker.

Antwort von Basta!

Dankjewel Maikel!

Maikel
15 Mai 2022

Heerlijk gegeten !

Antwort von Basta!

Fijn dat je hebt genoten, graag tot snel weer!

Robin
14 Mai 2022

Het was heerlijk! Heb al vaker besteld en net als altijd was het weer super! Zeker weer een volgende keer

Antwort von Basta!

Dankjewel Robin voor je positieve review! Graag tot snel weer!

Ad
14 Mai 2022
Antwort von Basta!

Dankjewel Ad!

Dré & Linda
13 Mai 2022

We hebben weer heerlijk gegeten!

Antwort von Basta!

Hi Dre & Linda, fijn dat jullie weer hebben genoten! Graag tot snel weer.

Mandy
12 Mai 2022

Heb de salade gamba’s en zalm op. Was super lekker, een goed gevulde salade, met veel gerookte zalm en gamba’s.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel Mandy!

Dennis van de Roer
12 Mai 2022

Super lekker eten, vlotte leuke bezorger.. Aanwinst voor Rijen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel Dennis voor je positieve review!

Alex van luyn
9 Mai 2022

Super lekker gegeten Alles mooi o tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel Alex, blij dat jullie hebben genoten!!!

Aart
6 Mai 2022

Heerlijk alleen portie risotto was wat klein voor twee

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve review Aart! 1 portie is bij ons ook voor 1 persoon. Je kunt dit uiteraard wel delen maar dan adviseren we om er nog een gerecht bij te bestellen.

Robin in t groen
6 Mai 2022

Was heerlijk! Zeker een volgende keer

Antwort von Basta!

Dankjewel Robin!

Gideon
6 Mai 2022

Pinsa was zeer lekker. Pasta goed op smaak en ruime portie. Pasta mag wat meer al dente.

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Gideon!

D
6 Mai 2022
Antwort von Basta!

Dankjewel D!

Mirette Doll - Janssens
6 Mai 2022
Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Corina
2 Mai 2022

Snelle levering, producten smaakten goed. Alleen de pinsa caprese dreef door de olie de doos uit. Dit kwam de smaak niet ten goede.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste Corina, vervelend om te horen dat er te veel olie op de Pinsa lag. We zullen er in het vervolg extra goed op letten!

H. Rutten
2 Mai 2022

snelle bezorging, lekker eten. Ragu bolognese was neutraal van smaak, had kruidiger mogen zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Beste H. Rutten, bedankt voor je positieve beoordeling en feedback!

Karin Barten
2 Mai 2022

Het was heerlijk, mooi op tijd en het gerecht was echt nog heel warm! Complimenten Aanwinst voor Rijen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel Karin!

Yvonne de Graaff
1 Mai 2022

1e keer besteld. Supersnel geleverd en heeeeeerlijk gegeten! Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Hi Yvonne, bedankt voor je leuke en positieve recensie!

Cobie
1 Mai 2022

Heerlijk gegeten, en prima op tijd bezorgd , echt voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Hartelijk dank Cobie!

Maarten
1 Mai 2022

1e keer dat we hier besteld hebben, eten was zeer lekker. Zullen hier vaker gaan bestellen

Antwort von Basta!

Beste Maarten, bedankt voor je positieve beoordeling!

Nathalie
30 April 2022

Wederom heerlijke pasta's gegeten! Ruime portie, goed warm en perfect van smaak!

Antwort von Basta!

Hi Nathalie, bedankt voor je super beoordeling! Graag tot snel!

Zon
30 April 2022
Antwort von Basta!

Dankjewel voor positieve beoordeling, graag tot snel!

Verkade
30 April 2022

Pizzarand was hard gebakken. Pasta was heerlijk!

Antwort von Basta!

Beste Verkade, bedankt voor je positieve beoordeling en feedback!

Royco
28 April 2022

Snel en eenvoudig te bestellen snelle levering, complimenten was erg lekker.

Antwort von Basta!

Hi Royco, bedankt voor je mooie recensie! Graag tot snel!

Jose Snoeren
25 April 2022

Basta, complimenten, we hebben met 7 personen genoten van de heerlijke maaltijd, vers, voldoende, milieuvriendelijk verpakt, prijs,kwaliteit,hoeveelheid prima en binnen een half uur bezorgd, aanwinst voor Rijen, ga zo door........top👍

Antwort von Basta!

Hartelijk dank voor jullie mooie recensie en tot snel!

Maya van Rooten
25 April 2022

Pasta Tartufo en de Salmone Maffioso smaakte uitstekend en waren goed warm. Snelle levering. Ga zo door!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Hartelijk dank Maya!

Nancy Graauwmans
25 April 2022

Echt heerlijk gegeten, ruime porties, goed warm, en een snelle bezorging, wij zijn fan!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Super om te horen Nancy! Dankjewel voor je positieve beoordeling!

Femke
25 April 2022

Super snel bezorgd en het eten was heel warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Hi Femke, bedankt voor je beoordeling! Graag tot snel!

Bongers
25 April 2022

Heerlijk gegeten, goede smaak en goed op temperatuur. Genoten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel Nicole voor je positieve beoordeling!

Patricia
24 April 2022

Een pasta en risotto besteld, kwam precies op tijd van voorkeur aan de deur. Goede porties en lekker warm. Het was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel Patricia!

Anne
24 April 2022

Nette e-mail, ook dat ze aangeven hoe laat ze verwachten te komen en een laatste e-mail dat ze onderweg zijn. Pincha en pasta waren heerlijk. Lasagne ook maar had iets warmer gemogen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Hi Anne, bedankt voor je positieve beoordeling en feedback!

Ellen Aarts
23 April 2022

Snelle service, alles fris en vers
 en meer dan genoeg

Antwort von Basta!

Super bedankt Ellen!

Kees Woestenberg
23 April 2022
Antwort von Basta!

Bedankt Kees!

Hans van den Ouweland
22 April 2022

Een heerlijke salade met zalm en garnalen en snel bezorgd het was top

Antwort von Basta!

Goed om te horen Hans, dankjewel!

Gerard
22 April 2022

Ruim voldoende en lekker!

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling Gerard!

Carlo
21 April 2022

Overheerlijke pinsa pikante!

Antwort von Basta!

Bedankt Carlo voor je positieve beoordeling!

Wendy De Graaff
16 April 2022

Bezorgtijd was precies zoals afgesproken en het eten was heerlijk!

Antwort von Basta!

Bedankt Wendy!

Björn
15 April 2022

Erg lekker echt een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel!

Wendy
11 April 2022

Erg kleine porties. Je moet er bijna twee per persoon bestellen
 zonde want het eten is erg lekker!

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback wendy!

Dennis Oprins
11 April 2022

Nu twee keer besteld Erg lekker En beide keren binnen 15 min bezorgd! TOP!

Antwort von Basta!

Hi Dennis, bedankt voor je positieve beoordeling, tot snel weer!!!

Mirette Doll - Janssens
11 April 2022

Basta had een foutieve order geleverd. Het juiste werd snel en warm afgeleverd. đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Patricia
11 April 2022
Antwort von Basta!

Bedankt Patricia.

Ahmet
10 April 2022

Eten was lekker. Bezorging supersnel!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel!

Mien
10 April 2022
Antwort von Basta!

Bedankt Mien!

Sander Jacobs
8 April 2022
Antwort von Basta!

Bedankt Sander!

Dorien
8 April 2022

Vorige keer (eerste dag) was het brood een beetje droog en hard maar nu perfect!! Was heerlijk! Ook de pastas waren heerlijk met veel kip đŸ‘ŒđŸœ

Antwort von Basta!

Dankjewel Dorien, goed om te horen!

Koen
7 April 2022

Heerlijk gegeten, smaakte.goed en lekker warm. Hoeveelheid precies genoeg.

Antwort von Basta!

Dankje wel voor je reactie! Goed te horen! Tot snel! Ciao

Carin
5 April 2022

Het was heel lekker. Tot de volgende keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel Carin!

In t Groen
5 April 2022

Heerlijk gegeten ! Hadden twee pasta’s en een pincha om te delen. Grote porties zodat we met drie personen ervan konden eten ! Voor herhaling vatbaar 😃

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Cees vromans
4 April 2022

Goed eten!!!

Antwort von Basta!

Dankjewel Cees!

Ad
4 April 2022

Uitgebreide keuze en gemakkelijk bestellen. We hadden 2 pinsa's, prima en goed belegd. Bezorging was stipt. Enige verbeterpuntje: doe 0,25 voor ideal gewoon bij de prijs van het gerecht (is immers geen keuze). Samenvattend: een prima aanwinst voor Rijen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Ad!

Lisa Phaff
4 April 2022

Was heerlijk eten! Hebben genoten met z’n allen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Dankjewel Lisa, fijn om te horen!

Piet Reinieren
3 April 2022

Erg duidelijk met bestellen. Keurig op tijd gebracht, en wat was het heerlijk zeg....top smaken en ook nog eens netjes verpakt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Basta!

Bedankt Piet!

Loes
2 April 2022

Gewoon hartstikke lekker!! Gaan we vaker doen 😋

Antwort von Basta!

Bedankt Loes!

Ifa Haagh
2 April 2022

We hebben ontzettend lekker gegeten, het was zeer fijn van smaak! De maaltijden stonden op de gereserveerde tijd netjes verpakt klaar. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst zeker nog een keer bestellen!

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling Ifa!

Demi
2 April 2022

Heerlijk gegeten! Top en snel bezorgd en de porties waren groot genoeg. Wij bestellen zeker vaker! Ga zo door.

Antwort von Basta!

Dankjewel Demi!

Judith
2 April 2022

Lekkere pasta's en heerlijke Pinsa knoflook . Super dat je een mailtje krijgt dat je bestelling onderweg is. Enige minpuntje , mijn pasta was goed warm maar de andere lauw , smaakte verder heerlijk ! Porties ook prima , gaan vaker bestellen!

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Judith, we gaan ermee aan de slag!

Familie
2 April 2022

Heerlijk gegeten, ruim voldoende.

Antwort von Basta!

Bedankt!

Robin Maas
2 April 2022
Antwort von Basta!

Bedankt voor je beoordeling Robin!

Moniqye de Beijer
2 April 2022

3 gangen menu voor 2 personen bestelt, in 1 woord super! Vers, flinke porties en precies op tijd bezorgt. Een aanrader.Voor ons een dikke 10, tot de volgende x!

Antwort von Basta!

Fijn dat jullie hebben genoten Monique, bedankt!

Patrick
2 April 2022

Pasta, salade/broodje, “pizza” en toetjes waren heerlijk. Deeg van de broodjes en de pizza lekker vers. Alleen de carpaccio vonden we allemaal wat minder, niet vies maar miste smaak.

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Patrick! We gaan ermee aan de slag!

JR
2 April 2022

Het was heerlijk en vers. Leuk concept met dat menu voor 2 personen. Netjes op tijd bezorgd. Wij bestellen vaker.

Antwort von Basta!

Dankjewel!

Bové
1 April 2022

Heerlijk gegeten. Papieren verpakking is een pluspunt. Maaltijden goed warm, bezorgtijd perfect en porties ruim voldoende qua hoeveelheid en van goede kwaliteit! Hou dit vast.

Antwort von Basta!

Dankjewel voor je positieve beoordeling!

Helserman
1 April 2022

De smaken waren geweldig. De pinsa was iets te hard gebakken. De toetjes waren een heerlijke finishing touch.

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling, we zullen de pinsa’s beter in de gaten houden!

M
1 April 2022

Erg lekker!

Antwort von Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Pam
1 April 2022

De pasta was lekker op smaak. Het had alleen voor ons wel wat meer mogen zijn, in tegenstelling tot wat de andere reviewers ( tot nu) vinden. Dat extra geld voor de i-deal betaling ook overbodig, is niet gebruikelijk bij online bestellingen. Verder een prima eerste ervaring met Basta

Antwort von Basta!

Bedankt voor je beoordeling Pam, we nemen je feedback ten harte!

Ed
1 April 2022

Smaakte uitstekend

Antwort von Basta!

Bedankt Ed!

Marcel
1 April 2022

Heerlijk gegeten. Alles perfect verzorgd! Een echte aanrader en zeker ook een aanwinst voor Rijen. Tot de volgende keer.

Antwort von Basta!

Goed om te horen Marcel, fijn dat alles naar wens was!

Dorien manders
1 April 2022

't was heerlijk! Ook genoeg... Klein verbeterpunten is dat 't brood net wat te lang in de oven had gezeten daardoor droog en randjes beetje verbrand... Maar was toch wel lekker hoorđŸ‘đŸŒ

Antwort von Basta!

Bedankt Dorien, we zullen het brood beter in de gaten houden ;)

Nathalie
31 MĂ€rz 2022

Heerlijke pasta en lasagne op. Flinke portie en goed warm. We gaan zeker vaker bestellen.

Antwort von Basta!

Goed om te horen Nathalie!

Carlo
31 MĂ€rz 2022
Antwort von Basta!

Bedankt Carlo!

Arno Knoope
31 MĂ€rz 2022

Het was een hele vriendelijke bezorger die kale bats 😂

Antwort von Basta!

Bedankt Arno!

Sander Jacobs
31 MĂ€rz 2022

Was heerlijk!

Antwort von Basta!

Bedankt Sander!

Renate Van Dongen
31 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten!! Wij hadden 3 verschillende pinsas en onze dochters vinden het ook erg lekker.

Antwort von Basta!

Dankjewel Renate, fijn om te horen dat jullie hebben genoten!