Reviews from Basta! Rijen

Recent reviews

5.0
Nick Mac Gillavry
29 September 2022

Basta, is gewoon zeer goed,je proeft dat het vers is Toppie

Reaction from Basta!

Goed om te horen Nick, bedankt!

Mark
26 September 2022

Super snel Erg lekker Toetje ook heerlijk maar wel klein voor de prijs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste Mark, bedankt voor je review!

Edgar
26 September 2022
Reaction from Basta!

Dankjewel Edgar!

Anita Graafmans
25 September 2022

n.v.t.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste Anita, dankjewel voor je positieve recensie!

Chamuleau
24 September 2022

Ik had om extra Champignons gevraagd, ook al zat het niet in het recept. Maar ze wel gekregen, dat was super lekker.

Reaction from Basta!

Goed om te horen Chamuleau!

Susanne
24 September 2022

Pizza en lasagne besteld. Smaakte beide goed, er zat veel kaas op maar dat maakte het wel erg lekker. Porties waren groot genoeg voor ons, maar voor de grote eter was de pizza misschien aan de kleine ksnt Bezorging zsm werd geleverd zoals verwacht na 30 min. Wat wel verwarrend was, we kregen 5min na bezorging al een mail dat de bezorger onderweg was. Toen duurde het dus nog wel "lang" voordat we de bezorging kregen.

Reaction from Basta!

Beste Susanne, dankjewel voor je positieve review. Graag tot de volgende keer bij BASTA!

Jaap Schaffelaars
24 September 2022

Het eten was weer goed! Er waren wat problemen met de bestelling maar dit werd super netjes opgelost. Top team Basta! Tot de volgende bestelling 👍🏼

Reaction from Basta!

Beste Jaap, nogmaals sorry. Dankjewel voor je positieve review! Tot de volgende keer bij BASTA!

Annet Nieuwland
18 September 2022

Het was weer super! Compliment voor dat het zo lekker warm is

Reaction from Basta!

Beste Annet, goed om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor je positieve recensie!

Chris peters
16 September 2022

Het eten was heerlijk. Ik was iets te vroeg met afhalen en er werd gelijk een drankje aangeboden.

Reaction from Basta!

Beste Chris, dankjewel voor je positieve recensie tot de volgende keer!

Edgar
12 September 2022
Reaction from Basta!

Bedankt Edgar!

Vivianne
9 September 2022

Weer heerlijk gegeten en bezorging op het gewenste tijdstip. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reaction from Basta!

Super bedankt weer voor je bestelling en mooie recensie Vivianne!

Ad Bink
9 September 2022
Reaction from Basta!

Hartelijk dank Ad!

Jaap Schaffelaars
3 September 2022

Was top👍🏼

Reaction from Basta!

Goed om te horen Jaap! Tot de volgende keer bij BASTA!

Connie
29 August 2022

Precies op tijd! Pasta warm en portie meer dan genoeg, smaak was goed👌 Wij bestellen zeker nog een keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste Connie, dankjewel voor de positieve recensie. Graag tot de volgende keer bij BASTA!

Edgar
29 August 2022
Reaction from Basta!

Beste Edgar, bedankt voor je positieve review!

MC
26 August 2022

Snelle bezorging, gloeiend heet eten, goede porties, en heerlijk op smaak. Een goede ervaring.

Reaction from Basta!

Beste Mc, bedankt voor je positieve review. Tot de volgende keer bij BASTA!

Ed
21 August 2022

Smaak was goed. Alleen was het eten lauw.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste Ed, goed om te horen dat de smaak goed was. We nemen contact met u op voor een tegemoetkoming!

Colin
7 August 2022

Eten was lekker. Pestoboter ontbrak helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste Colin, bedankt voor je positieve review! Excuses voor de vergeten pesto boter. We gaan je een mail sturen met een passende oplossing! Graag tot snel bij Basta!!!

Maikel
30 July 2022

Genoeg en lekker eten helemaal top. Netjes en optijd geleverd

Reaction from Basta!

Goed om te horen Maikel! Bedankt voor je beoordeling.

Fred Polling
28 July 2022

Voorgerecht, warme gerechten en toetjes waren prima. Goed warm en erg lekker. Tip voor bij de salade die ik als hoofdgerecht had, om daar apart een Italiaanse dressing te doen, maakt het net wat smakelijker en kun je naar keuze er wel of niet bij doen ( zit veel sla in de salade en da is het wat droog).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste Fred. Bedankt voor u recensie en feedback. We nemen u opmerking mee!

Ernst
24 July 2022

Pasta penne al Forno zat haast geen smaak aan was erg flauw. In de saus zaten veel verschillende groentes die niet vermeld waren. Helaas is hierdoor de maaltijd niet opgegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste Ernst, sorry voor de pasta al Forno. Het staat inderdaad niet op de site dat er groentes in zitten...hebben we gelijk aangepast. We hebben een mail naar u verzonden met een passende oplossing! Graag tot snel bij Basta!

Dhr. K Utjes
23 July 2022

Kleine portie voor n salade

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve review en feedback. We gaan hier zeker even naar kijken!

Angelique
23 July 2022

De pasta was weer heerlijk. Goed warm, prima portie en heel goed gevuld. Ook de tiramisu was erg lekker.

Reaction from Basta!

Beste Angelique, bedankt voor je positieve review! Graag tot de volgende keer bij BASTA!!

Jolanda
17 July 2022

Carpaccio en dessert waren heerlijk. De pasta carbonara viel qua saus tegen, leek op een kant een klaar sausje ipv vers eimengsel. Bezorging was zeer snel en vriendelijk!

Reaction from Basta!

Beste Jolanda, bedankt voor uw positieve review en feedback!

Joep Verhoeven
17 July 2022

Pasta was erg lekker

Reaction from Basta!

Goed om te horen Joep! Bedankt voor je beoordeling.

Richard Ansems
10 July 2022
Reaction from Basta!

Bedankt voor je beoordeling Richard.

Carla Megens
9 July 2022

Heerlijk eten!

Reaction from Basta!

Dankjewel Carla.

Tineke
8 July 2022

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en prima op tijd bezorgd , voor herhaling vatbaar.

Reaction from Basta!

Dankjewel Tineke. Fijn om te horen.

Marion
8 July 2022

Voor herhaling vatbaar!

Reaction from Basta!

Fijn om te horen Marion. Graag tot de volgende keer.

Simone Verkade
4 July 2022

Ik vond de saus nogal flauw.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste Simone, bedankt voor je review en feedback! Gaan we zeker even naar kijken!

Carla
3 July 2022

Eten was heerlijk bij 3 personen. Bij persson 4 zat er een haar in het gerecht. Dat is niet smakelijk. Anders was het 4 sterren geweest

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste Carla, allereerst onze excuses voor de haar in het eten. Dit mag natuurlijk nooit gebeuren. Dit gaan we zeker goed maken met u. Dankjewel voor de toch positieve review, graag tot snel weer!

Hetty Brobbel
3 July 2022
Reaction from Basta!

Beste Hetty, bedankt voor uw review!

E. Poffé
3 July 2022

Deze keer het maandmenu besteld; precies op tijd bezorgd en voortreffelijk van smaak en kwaliteit! Chapeau! Binnenkort weer eens wat anders proberen 😉

Reaction from Basta!

Beste E. Poffe, bedankt voor u leuke review. Blij dat jullie hebben genoten!

Marielle
3 July 2022

Zonder gedroogde tomaatjes besteld maar die zaten er wel op. Smaak was verder goed.

Reaction from Basta!

Beste Marielle, bedankt voor je positieve review! Excuses voor de tomaatjes!

Janssen
2 July 2022

Ontzettend lekker!

Reaction from Basta!

Bedankt voor u positieve review! Graag tot snel!

Marieke
28 June 2022

We hadden een heerlijk 3-gangen menu besteld. Het eten wordt goed warm bezorgd en je wordt netjes op de hoogte gehouden per mail! Aanrader.

Reaction from Basta!

Beste Marieke, bedankt voor je positieve beoordeling. Graag tot snel!

Mara
27 June 2022

Gekozen voor de vitello tonato, deze was erg lekker, helaas alleen ook wat waterig door de dressing. Ook de pinsa met parmaham was niet verkeerd, het was goed belegd alleen naar mijn mening wel erg veel tomatensaus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Bedankt voor je beoordeling Mara!

Yvonne
26 June 2022

We vonden de chocolademousse geen 'mousse', maar hij was toch ontzettend lekker, net zoals de 3 verschillende pasta's en de pannacotta. Een feestje om bij jullie te bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Bedankt Yvonne!

Hans
26 June 2022

Teveel saus en saus slecht verdeeld. Brood taai. Bezorging keurig op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Bedankt voor je beoordeling en feedback Hans, we gaan ermee aan de slag!

Anoniem
26 June 2022
Reaction from Basta!

Super bedankt voor je beoordeling!

Robin
26 June 2022

Was weer heerlijk!

Reaction from Basta!

Bedankt Robin!

Carla
19 June 2022

Goede porties! Bij 1 vecht miste het wat aan zout, maar voor de rest heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Super bedankt Carla!

Stefan
19 June 2022

Heerlijk, meer dan genoeg, snellen en vriendelijke bezorging :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Top Stefan!

Mike
19 June 2022

Eerste bestelling, super snel, super lekker. Koud was koud, warm was goed warm. Ik kijk al uit naar de volgende keer :D

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel Mike!

P. Beljaars
19 June 2022

Carbonara, heerlijk gerecht, warm, ruim voldoende en keurig op tijd gebracht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Maartje
18 June 2022

Top!

Reaction from Basta!

Fijn dat je hebt genoten Maartje!

Anoniem
17 June 2022
Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Bart Kin
14 June 2022

Verschillende voor- en hoofdgerechten besteld om te mixen. Iedereen aan tafel was tevreden met de kwaliteit en de kwantiteit. Ruim voldoende dus voor Basta.

Reaction from Basta!

Beste Bart, bedankt voor je super review!!! Graag tot snel weer!

Alette Verhagen
13 June 2022

Heerlijk!

Reaction from Basta!

Bedankt Alette!

Cil
10 June 2022

Top, thx voor de extra champignons 😄

Reaction from Basta!

Graag gedaan Cil, bedankt voor de positieve beoordeling!

E. Poffé
6 June 2022

goede keuze, prima kwaliteit en snel geleverd :-)

Reaction from Basta!

fijn dat jullie hebben genoten, graag tot snel weer!

Tommy
5 June 2022
Reaction from Basta!

Beste Tommy, dankjewel voor je positieve review! Graag tot snel weer!

I.P.M.van Stokkom
4 June 2022

Maandmenu Juni besteld maar was met tonijn wat manlief niet lust. Zonder moeite lekkere kip gekregen. Bezorging ook top: 20 minuutjes. Poties ruim voldoende maar pasta zou, wat ons betreft, wat meer gekruid mogen zijn met bv verse kruiden. Wij vinden het een aanwinst en aanrader voor het bezorgscala van Rijen!

Jaap Schaffelaars
3 June 2022

Lasagne zat niet zoveel smaak aan beetje saai. En de bestelling was 10 voor 6 bij ons geleverd. Ik was nog niet thuis van het werk. Dus was jammen want we hadden 6 uur opgegeven.

Reaction from Basta!

Beste Jaap, wat vervelend om te horen de bestelling te vroeg is bezorgd. Onze excuses hiervoor, en bedankt voor je feedback voor de lasagne, hier gaan we zeker iets mee doen!

Annet Nieuwland
3 June 2022

Heerlijk eten, goed warm. En heerlijke desserts

André
3 June 2022

2e keer dat ik heb besteld maar was nu iets minder het smaakte nu extreem naar tomaat

Jacqueline Tax
30 May 2022

Het was weer super.

Reaction from Basta!

Hi Jacqueline, super dat het weer naar wens is geweest voor jullie! Graag tot snel!

Frieda groeneveld
29 May 2022

Het eten was weer heerlijk en op tijd bezorgd. 💖

Reaction from Basta!

Dankjewel Frieda, blij dat jullie hebben genoten! Graag tot snel weer!

André
28 May 2022

Smaakte prima en zeer netjes op tijd geleverd

Reaction from Basta!

Dankjewel Andre! graag tot de volgende keer!

Ad
28 May 2022

Pinsa's besteld. Mooi formaat. Prima van smaak. Keurig op tijd bezorgd door een bezorger met een lach! Top.

Reaction from Basta!

Dankjewel Ad voor je positieve review!

Dennis Goyaerts
28 May 2022

Het was een mooie goede portie en een ware smaak explosie.

Reaction from Basta!

Bedankt Dennis!

Debby Gijselman
28 May 2022

De carbonara was HEERLIJK De Risotto veel te nat..wel op smaak..maar bijna soep.

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Debby!

Robin
26 May 2022

Het was weer heerlijk! Zeker weer een volgende keer

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling Robin!

Piet Reinieren
26 May 2022
Reaction from Basta!

Bedankt Piet!

Corina
22 May 2022

Dit keer heerlijke pinsa's gekregen. We hebben er van genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel Corina! Graag tot de volgende keer!

De Gier
21 May 2022

Vorige keer wat weinig, deze keer perfect!! bedankt, en tot snel.

Reaction from Basta!

dankjewel voor je positieve beoordeling! Graag tot de volgende keer!

R. Vingerhoets
21 May 2022

Heel lekker gegeten. Snelle bezorging en de risotto was goed warm. De antipasti “kleine” salade was wel erg groot.

Reaction from Basta!

Beste R. Vingerhoeds, bedankt voor uw positieve review! Graag tot snel weer.

Anoniem
20 May 2022

Heerlijke pasta

Reaction from Basta!

Dankjewel voor de review, graag tot de volgende keer!

Frieda groeneveld
20 May 2022

Wow, het eten was super lekker, echt een aanrader. Mooie smakelijke verpakking, vriendelijke bezorgerster. Tot snel

Reaction from Basta!

Dankjewel Frieda!!!! fijn om te horen dat je genoten hebt!! tot snel!

Pietmachielsen
20 May 2022

Goed te eten zeker voor herhaling vatbaar en warm en op tijd bezorgd.👍🏼👍🏼👌👌

Reaction from Basta!

Dankjewel Piet, graag tot een volgende keer!

Sylvia de Hoogh
19 May 2022

Wij hadden pastas, smaakte heerlijk, wij dachten dat het heel weinig zou zijn, maar meer als genoeg, complimenten.

Reaction from Basta!

Dankjewel Sylvia voor je positieve beoordeling, blij dat je ervan hebt genoten! Graag tot een volgende keer.

Chris
15 May 2022

Ik was 15 minuten te vroeg en stond binnen 2 minuten met mijn bestelling buiten. Snelle service en heerlijk gegeten.

Reaction from Basta!

Dankjewel Chris, fijn dat je hebt genoten! Graag tot een volgende keer.

Nelis Wirken
15 May 2022
Reaction from Basta!

Dankjewel Nelis! Graag tot een volgende keer.

Hans
15 May 2022

Menu 2 personen: qua hoeveelheid en samenstelling precies goed, gerechten allemaal erg lekker (wauw die toetjes b.v.)! Snel bezorgd. En directe reactie op mijn verzoek/vraag (fijn die glutenvrije mogelijkheden). Echt voor herhaling vatbaar! Aanwinst voor het Rijense.

Reaction from Basta!

Beste Hans, bedankt voor je positieve/super leuke review! Graag tot snel weer!

Maikel
15 May 2022

Wederom was het weer super lekker.

Reaction from Basta!

Dankjewel Maikel!

Maikel
15 May 2022

Heerlijk gegeten !

Reaction from Basta!

Fijn dat je hebt genoten, graag tot snel weer!

Robin
14 May 2022

Het was heerlijk! Heb al vaker besteld en net als altijd was het weer super! Zeker weer een volgende keer

Reaction from Basta!

Dankjewel Robin voor je positieve review! Graag tot snel weer!

Ad
14 May 2022
Reaction from Basta!

Dankjewel Ad!

Dré & Linda
13 May 2022

We hebben weer heerlijk gegeten!

Reaction from Basta!

Hi Dre & Linda, fijn dat jullie weer hebben genoten! Graag tot snel weer.

Mandy
12 May 2022

Heb de salade gamba’s en zalm op. Was super lekker, een goed gevulde salade, met veel gerookte zalm en gamba’s.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel Mandy!

Dennis van de Roer
12 May 2022

Super lekker eten, vlotte leuke bezorger.. Aanwinst voor Rijen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel Dennis voor je positieve review!

Alex van luyn
9 May 2022

Super lekker gegeten Alles mooi o tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel Alex, blij dat jullie hebben genoten!!!

Aart
6 May 2022

Heerlijk alleen portie risotto was wat klein voor twee

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve review Aart! 1 portie is bij ons ook voor 1 persoon. Je kunt dit uiteraard wel delen maar dan adviseren we om er nog een gerecht bij te bestellen.

Robin in t groen
6 May 2022

Was heerlijk! Zeker een volgende keer

Reaction from Basta!

Dankjewel Robin!

Gideon
6 May 2022

Pinsa was zeer lekker. Pasta goed op smaak en ruime portie. Pasta mag wat meer al dente.

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Gideon!

D
6 May 2022
Reaction from Basta!

Dankjewel D!

Mirette Doll - Janssens
6 May 2022
Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Corina
2 May 2022

Snelle levering, producten smaakten goed. Alleen de pinsa caprese dreef door de olie de doos uit. Dit kwam de smaak niet ten goede.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste Corina, vervelend om te horen dat er te veel olie op de Pinsa lag. We zullen er in het vervolg extra goed op letten!

H. Rutten
2 May 2022

snelle bezorging, lekker eten. Ragu bolognese was neutraal van smaak, had kruidiger mogen zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Beste H. Rutten, bedankt voor je positieve beoordeling en feedback!

Karin Barten
2 May 2022

Het was heerlijk, mooi op tijd en het gerecht was echt nog heel warm! Complimenten Aanwinst voor Rijen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel Karin!

Yvonne de Graaff
1 May 2022

1e keer besteld. Supersnel geleverd en heeeeeerlijk gegeten! Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Hi Yvonne, bedankt voor je leuke en positieve recensie!

Cobie
1 May 2022

Heerlijk gegeten, en prima op tijd bezorgd , echt voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Hartelijk dank Cobie!

Maarten
1 May 2022

1e keer dat we hier besteld hebben, eten was zeer lekker. Zullen hier vaker gaan bestellen

Reaction from Basta!

Beste Maarten, bedankt voor je positieve beoordeling!

Nathalie
30 April 2022

Wederom heerlijke pasta's gegeten! Ruime portie, goed warm en perfect van smaak!

Reaction from Basta!

Hi Nathalie, bedankt voor je super beoordeling! Graag tot snel!

Zon
30 April 2022
Reaction from Basta!

Dankjewel voor positieve beoordeling, graag tot snel!

Verkade
30 April 2022

Pizzarand was hard gebakken. Pasta was heerlijk!

Reaction from Basta!

Beste Verkade, bedankt voor je positieve beoordeling en feedback!

Royco
28 April 2022

Snel en eenvoudig te bestellen snelle levering, complimenten was erg lekker.

Reaction from Basta!

Hi Royco, bedankt voor je mooie recensie! Graag tot snel!

Jose Snoeren
25 April 2022

Basta, complimenten, we hebben met 7 personen genoten van de heerlijke maaltijd, vers, voldoende, milieuvriendelijk verpakt, prijs,kwaliteit,hoeveelheid prima en binnen een half uur bezorgd, aanwinst voor Rijen, ga zo door........top👍

Reaction from Basta!

Hartelijk dank voor jullie mooie recensie en tot snel!

Maya van Rooten
25 April 2022

Pasta Tartufo en de Salmone Maffioso smaakte uitstekend en waren goed warm. Snelle levering. Ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Hartelijk dank Maya!

Nancy Graauwmans
25 April 2022

Echt heerlijk gegeten, ruime porties, goed warm, en een snelle bezorging, wij zijn fan!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Super om te horen Nancy! Dankjewel voor je positieve beoordeling!

Femke
25 April 2022

Super snel bezorgd en het eten was heel warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Hi Femke, bedankt voor je beoordeling! Graag tot snel!

Bongers
25 April 2022

Heerlijk gegeten, goede smaak en goed op temperatuur. Genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel Nicole voor je positieve beoordeling!

Patricia
24 April 2022

Een pasta en risotto besteld, kwam precies op tijd van voorkeur aan de deur. Goede porties en lekker warm. Het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel Patricia!

Anne
24 April 2022

Nette e-mail, ook dat ze aangeven hoe laat ze verwachten te komen en een laatste e-mail dat ze onderweg zijn. Pincha en pasta waren heerlijk. Lasagne ook maar had iets warmer gemogen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Hi Anne, bedankt voor je positieve beoordeling en feedback!

Ellen Aarts
23 April 2022

Snelle service, alles fris en vers… en meer dan genoeg

Reaction from Basta!

Super bedankt Ellen!

Kees Woestenberg
23 April 2022
Reaction from Basta!

Bedankt Kees!

Hans van den Ouweland
22 April 2022

Een heerlijke salade met zalm en garnalen en snel bezorgd het was top

Reaction from Basta!

Goed om te horen Hans, dankjewel!

Gerard
22 April 2022

Ruim voldoende en lekker!

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling Gerard!

Carlo
21 April 2022

Overheerlijke pinsa pikante!

Reaction from Basta!

Bedankt Carlo voor je positieve beoordeling!

Wendy De Graaff
16 April 2022

Bezorgtijd was precies zoals afgesproken en het eten was heerlijk!

Reaction from Basta!

Bedankt Wendy!

Björn
15 April 2022

Erg lekker echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel!

Wendy
11 April 2022

Erg kleine porties. Je moet er bijna twee per persoon bestellen… zonde want het eten is erg lekker!

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback wendy!

Dennis Oprins
11 April 2022

Nu twee keer besteld Erg lekker En beide keren binnen 15 min bezorgd! TOP!

Reaction from Basta!

Hi Dennis, bedankt voor je positieve beoordeling, tot snel weer!!!

Mirette Doll - Janssens
11 April 2022

Basta had een foutieve order geleverd. Het juiste werd snel en warm afgeleverd. 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Patricia
11 April 2022
Reaction from Basta!

Bedankt Patricia.

Ahmet
10 April 2022

Eten was lekker. Bezorging supersnel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel!

Mien
10 April 2022
Reaction from Basta!

Bedankt Mien!

Sander Jacobs
8 April 2022
Reaction from Basta!

Bedankt Sander!

Dorien
8 April 2022

Vorige keer (eerste dag) was het brood een beetje droog en hard maar nu perfect!! Was heerlijk! Ook de pastas waren heerlijk met veel kip 👌🏽

Reaction from Basta!

Dankjewel Dorien, goed om te horen!

Koen
7 April 2022

Heerlijk gegeten, smaakte.goed en lekker warm. Hoeveelheid precies genoeg.

Reaction from Basta!

Dankje wel voor je reactie! Goed te horen! Tot snel! Ciao

Carin
5 April 2022

Het was heel lekker. Tot de volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel Carin!

In t Groen
5 April 2022

Heerlijk gegeten ! Hadden twee pasta’s en een pincha om te delen. Grote porties zodat we met drie personen ervan konden eten ! Voor herhaling vatbaar 😃

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Cees vromans
4 April 2022

Goed eten!!!

Reaction from Basta!

Dankjewel Cees!

Ad
4 April 2022

Uitgebreide keuze en gemakkelijk bestellen. We hadden 2 pinsa's, prima en goed belegd. Bezorging was stipt. Enige verbeterpuntje: doe 0,25 voor ideal gewoon bij de prijs van het gerecht (is immers geen keuze). Samenvattend: een prima aanwinst voor Rijen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Ad!

Lisa Phaff
4 April 2022

Was heerlijk eten! Hebben genoten met z’n allen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Dankjewel Lisa, fijn om te horen!

Piet Reinieren
3 April 2022

Erg duidelijk met bestellen. Keurig op tijd gebracht, en wat was het heerlijk zeg....top smaken en ook nog eens netjes verpakt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Basta!

Bedankt Piet!

Loes
2 April 2022

Gewoon hartstikke lekker!! Gaan we vaker doen 😋

Reaction from Basta!

Bedankt Loes!

Ifa Haagh
2 April 2022

We hebben ontzettend lekker gegeten, het was zeer fijn van smaak! De maaltijden stonden op de gereserveerde tijd netjes verpakt klaar. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst zeker nog een keer bestellen!

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling Ifa!

Demi
2 April 2022

Heerlijk gegeten! Top en snel bezorgd en de porties waren groot genoeg. Wij bestellen zeker vaker! Ga zo door.

Reaction from Basta!

Dankjewel Demi!

Judith
2 April 2022

Lekkere pasta's en heerlijke Pinsa knoflook . Super dat je een mailtje krijgt dat je bestelling onderweg is. Enige minpuntje , mijn pasta was goed warm maar de andere lauw , smaakte verder heerlijk ! Porties ook prima , gaan vaker bestellen!

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Judith, we gaan ermee aan de slag!

Familie
2 April 2022

Heerlijk gegeten, ruim voldoende.

Reaction from Basta!

Bedankt!

Robin Maas
2 April 2022
Reaction from Basta!

Bedankt voor je beoordeling Robin!

Moniqye de Beijer
2 April 2022

3 gangen menu voor 2 personen bestelt, in 1 woord super! Vers, flinke porties en precies op tijd bezorgt. Een aanrader.Voor ons een dikke 10, tot de volgende x!

Reaction from Basta!

Fijn dat jullie hebben genoten Monique, bedankt!

Patrick
2 April 2022

Pasta, salade/broodje, “pizza” en toetjes waren heerlijk. Deeg van de broodjes en de pizza lekker vers. Alleen de carpaccio vonden we allemaal wat minder, niet vies maar miste smaak.

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Patrick! We gaan ermee aan de slag!

JR
2 April 2022

Het was heerlijk en vers. Leuk concept met dat menu voor 2 personen. Netjes op tijd bezorgd. Wij bestellen vaker.

Reaction from Basta!

Dankjewel!

Bové
1 April 2022

Heerlijk gegeten. Papieren verpakking is een pluspunt. Maaltijden goed warm, bezorgtijd perfect en porties ruim voldoende qua hoeveelheid en van goede kwaliteit! Hou dit vast.

Reaction from Basta!

Dankjewel voor je positieve beoordeling!

Helserman
1 April 2022

De smaken waren geweldig. De pinsa was iets te hard gebakken. De toetjes waren een heerlijke finishing touch.

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling, we zullen de pinsa’s beter in de gaten houden!

M
1 April 2022

Erg lekker!

Reaction from Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Pam
1 April 2022

De pasta was lekker op smaak. Het had alleen voor ons wel wat meer mogen zijn, in tegenstelling tot wat de andere reviewers ( tot nu) vinden. Dat extra geld voor de i-deal betaling ook overbodig, is niet gebruikelijk bij online bestellingen. Verder een prima eerste ervaring met Basta

Reaction from Basta!

Bedankt voor je beoordeling Pam, we nemen je feedback ten harte!

Ed
1 April 2022

Smaakte uitstekend

Reaction from Basta!

Bedankt Ed!

Marcel
1 April 2022

Heerlijk gegeten. Alles perfect verzorgd! Een echte aanrader en zeker ook een aanwinst voor Rijen. Tot de volgende keer.

Reaction from Basta!

Goed om te horen Marcel, fijn dat alles naar wens was!

Dorien manders
1 April 2022

't was heerlijk! Ook genoeg... Klein verbeterpunten is dat 't brood net wat te lang in de oven had gezeten daardoor droog en randjes beetje verbrand... Maar was toch wel lekker hoor👍🏼

Reaction from Basta!

Bedankt Dorien, we zullen het brood beter in de gaten houden ;)

Nathalie
31 March 2022

Heerlijke pasta en lasagne op. Flinke portie en goed warm. We gaan zeker vaker bestellen.

Reaction from Basta!

Goed om te horen Nathalie!

Carlo
31 March 2022
Reaction from Basta!

Bedankt Carlo!

Arno Knoope
31 March 2022

Het was een hele vriendelijke bezorger die kale bats 😂

Reaction from Basta!

Bedankt Arno!

Sander Jacobs
31 March 2022

Was heerlijk!

Reaction from Basta!

Bedankt Sander!

Renate Van Dongen
31 March 2022

Heerlijk gegeten!! Wij hadden 3 verschillende pinsas en onze dochters vinden het ook erg lekker.

Reaction from Basta!

Dankjewel Renate, fijn om te horen dat jullie hebben genoten!