Beoordelingen van Basta! Rijen

Recente recensies

5.0
Nick Mac Gillavry
29 september 2022

Basta, is gewoon zeer goed,je proeft dat het vers is Toppie

Reactie van Basta!

Goed om te horen Nick, bedankt!

Mark
26 september 2022

Super snel Erg lekker Toetje ook heerlijk maar wel klein voor de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Mark, bedankt voor je review!

Edgar
26 september 2022
Reactie van Basta!

Dankjewel Edgar!

Anita Graafmans
25 september 2022

n.v.t.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Anita, dankjewel voor je positieve recensie!

Chamuleau
24 september 2022

Ik had om extra Champignons gevraagd, ook al zat het niet in het recept. Maar ze wel gekregen, dat was super lekker.

Reactie van Basta!

Goed om te horen Chamuleau!

Susanne
24 september 2022

Pizza en lasagne besteld. Smaakte beide goed, er zat veel kaas op maar dat maakte het wel erg lekker. Porties waren groot genoeg voor ons, maar voor de grote eter was de pizza misschien aan de kleine ksnt Bezorging zsm werd geleverd zoals verwacht na 30 min. Wat wel verwarrend was, we kregen 5min na bezorging al een mail dat de bezorger onderweg was. Toen duurde het dus nog wel "lang" voordat we de bezorging kregen.

Reactie van Basta!

Beste Susanne, dankjewel voor je positieve review. Graag tot de volgende keer bij BASTA!

Jaap Schaffelaars
24 september 2022

Het eten was weer goed! Er waren wat problemen met de bestelling maar dit werd super netjes opgelost. Top team Basta! Tot de volgende bestelling 👍🏼

Reactie van Basta!

Beste Jaap, nogmaals sorry. Dankjewel voor je positieve review! Tot de volgende keer bij BASTA!

Annet Nieuwland
18 september 2022

Het was weer super! Compliment voor dat het zo lekker warm is

Reactie van Basta!

Beste Annet, goed om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor je positieve recensie!

Chris peters
16 september 2022

Het eten was heerlijk. Ik was iets te vroeg met afhalen en er werd gelijk een drankje aangeboden.

Reactie van Basta!

Beste Chris, dankjewel voor je positieve recensie tot de volgende keer!

Edgar
12 september 2022
Reactie van Basta!

Bedankt Edgar!

Vivianne
9 september 2022

Weer heerlijk gegeten en bezorging op het gewenste tijdstip. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Basta!

Super bedankt weer voor je bestelling en mooie recensie Vivianne!

Ad Bink
9 september 2022
Reactie van Basta!

Hartelijk dank Ad!

Jaap Schaffelaars
3 september 2022

Was top👍🏼

Reactie van Basta!

Goed om te horen Jaap! Tot de volgende keer bij BASTA!

Connie
29 augustus 2022

Precies op tijd! Pasta warm en portie meer dan genoeg, smaak was goed👌 Wij bestellen zeker nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Connie, dankjewel voor de positieve recensie. Graag tot de volgende keer bij BASTA!

Edgar
29 augustus 2022
Reactie van Basta!

Beste Edgar, bedankt voor je positieve review!

MC
26 augustus 2022

Snelle bezorging, gloeiend heet eten, goede porties, en heerlijk op smaak. Een goede ervaring.

Reactie van Basta!

Beste Mc, bedankt voor je positieve review. Tot de volgende keer bij BASTA!

Ed
21 augustus 2022

Smaak was goed. Alleen was het eten lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Ed, goed om te horen dat de smaak goed was. We nemen contact met u op voor een tegemoetkoming!

Colin
7 augustus 2022

Eten was lekker. Pestoboter ontbrak helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Colin, bedankt voor je positieve review! Excuses voor de vergeten pesto boter. We gaan je een mail sturen met een passende oplossing! Graag tot snel bij Basta!!!

Maikel
30 juli 2022

Genoeg en lekker eten helemaal top. Netjes en optijd geleverd

Reactie van Basta!

Goed om te horen Maikel! Bedankt voor je beoordeling.

Fred Polling
28 juli 2022

Voorgerecht, warme gerechten en toetjes waren prima. Goed warm en erg lekker. Tip voor bij de salade die ik als hoofdgerecht had, om daar apart een Italiaanse dressing te doen, maakt het net wat smakelijker en kun je naar keuze er wel of niet bij doen ( zit veel sla in de salade en da is het wat droog).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Fred. Bedankt voor u recensie en feedback. We nemen u opmerking mee!

Ernst
24 juli 2022

Pasta penne al Forno zat haast geen smaak aan was erg flauw. In de saus zaten veel verschillende groentes die niet vermeld waren. Helaas is hierdoor de maaltijd niet opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Ernst, sorry voor de pasta al Forno. Het staat inderdaad niet op de site dat er groentes in zitten...hebben we gelijk aangepast. We hebben een mail naar u verzonden met een passende oplossing! Graag tot snel bij Basta!

Dhr. K Utjes
23 juli 2022

Kleine portie voor n salade

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve review en feedback. We gaan hier zeker even naar kijken!

Angelique
23 juli 2022

De pasta was weer heerlijk. Goed warm, prima portie en heel goed gevuld. Ook de tiramisu was erg lekker.

Reactie van Basta!

Beste Angelique, bedankt voor je positieve review! Graag tot de volgende keer bij BASTA!!

Jolanda
17 juli 2022

Carpaccio en dessert waren heerlijk. De pasta carbonara viel qua saus tegen, leek op een kant een klaar sausje ipv vers eimengsel. Bezorging was zeer snel en vriendelijk!

Reactie van Basta!

Beste Jolanda, bedankt voor uw positieve review en feedback!

Joep Verhoeven
17 juli 2022

Pasta was erg lekker

Reactie van Basta!

Goed om te horen Joep! Bedankt voor je beoordeling.

Richard Ansems
10 juli 2022
Reactie van Basta!

Bedankt voor je beoordeling Richard.

Carla Megens
9 juli 2022

Heerlijk eten!

Reactie van Basta!

Dankjewel Carla.

Tineke
8 juli 2022

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en prima op tijd bezorgd , voor herhaling vatbaar.

Reactie van Basta!

Dankjewel Tineke. Fijn om te horen.

Marion
8 juli 2022

Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Basta!

Fijn om te horen Marion. Graag tot de volgende keer.

Simone Verkade
4 juli 2022

Ik vond de saus nogal flauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Simone, bedankt voor je review en feedback! Gaan we zeker even naar kijken!

Carla
3 juli 2022

Eten was heerlijk bij 3 personen. Bij persson 4 zat er een haar in het gerecht. Dat is niet smakelijk. Anders was het 4 sterren geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Carla, allereerst onze excuses voor de haar in het eten. Dit mag natuurlijk nooit gebeuren. Dit gaan we zeker goed maken met u. Dankjewel voor de toch positieve review, graag tot snel weer!

Hetty Brobbel
3 juli 2022
Reactie van Basta!

Beste Hetty, bedankt voor uw review!

E. Poffé
3 juli 2022

Deze keer het maandmenu besteld; precies op tijd bezorgd en voortreffelijk van smaak en kwaliteit! Chapeau! Binnenkort weer eens wat anders proberen 😉

Reactie van Basta!

Beste E. Poffe, bedankt voor u leuke review. Blij dat jullie hebben genoten!

Marielle
3 juli 2022

Zonder gedroogde tomaatjes besteld maar die zaten er wel op. Smaak was verder goed.

Reactie van Basta!

Beste Marielle, bedankt voor je positieve review! Excuses voor de tomaatjes!

Janssen
2 juli 2022

Ontzettend lekker!

Reactie van Basta!

Bedankt voor u positieve review! Graag tot snel!

Marieke
28 juni 2022

We hadden een heerlijk 3-gangen menu besteld. Het eten wordt goed warm bezorgd en je wordt netjes op de hoogte gehouden per mail! Aanrader.

Reactie van Basta!

Beste Marieke, bedankt voor je positieve beoordeling. Graag tot snel!

Mara
27 juni 2022

Gekozen voor de vitello tonato, deze was erg lekker, helaas alleen ook wat waterig door de dressing. Ook de pinsa met parmaham was niet verkeerd, het was goed belegd alleen naar mijn mening wel erg veel tomatensaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je beoordeling Mara!

Yvonne
26 juni 2022

We vonden de chocolademousse geen 'mousse', maar hij was toch ontzettend lekker, net zoals de 3 verschillende pasta's en de pannacotta. Een feestje om bij jullie te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt Yvonne!

Hans
26 juni 2022

Teveel saus en saus slecht verdeeld. Brood taai. Bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je beoordeling en feedback Hans, we gaan ermee aan de slag!

Anoniem
26 juni 2022
Reactie van Basta!

Super bedankt voor je beoordeling!

Robin
26 juni 2022

Was weer heerlijk!

Reactie van Basta!

Bedankt Robin!

Carla
19 juni 2022

Goede porties! Bij 1 vecht miste het wat aan zout, maar voor de rest heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Super bedankt Carla!

Stefan
19 juni 2022

Heerlijk, meer dan genoeg, snellen en vriendelijke bezorging :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Top Stefan!

Mike
19 juni 2022

Eerste bestelling, super snel, super lekker. Koud was koud, warm was goed warm. Ik kijk al uit naar de volgende keer :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel Mike!

P. Beljaars
19 juni 2022

Carbonara, heerlijk gerecht, warm, ruim voldoende en keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Maartje
18 juni 2022

Top!

Reactie van Basta!

Fijn dat je hebt genoten Maartje!

Anoniem
17 juni 2022
Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Bart Kin
14 juni 2022

Verschillende voor- en hoofdgerechten besteld om te mixen. Iedereen aan tafel was tevreden met de kwaliteit en de kwantiteit. Ruim voldoende dus voor Basta.

Reactie van Basta!

Beste Bart, bedankt voor je super review!!! Graag tot snel weer!

Alette Verhagen
13 juni 2022

Heerlijk!

Reactie van Basta!

Bedankt Alette!

Cil
10 juni 2022

Top, thx voor de extra champignons 😄

Reactie van Basta!

Graag gedaan Cil, bedankt voor de positieve beoordeling!

E. Poffé
6 juni 2022

goede keuze, prima kwaliteit en snel geleverd :-)

Reactie van Basta!

fijn dat jullie hebben genoten, graag tot snel weer!

Tommy
5 juni 2022
Reactie van Basta!

Beste Tommy, dankjewel voor je positieve review! Graag tot snel weer!

I.P.M.van Stokkom
4 juni 2022

Maandmenu Juni besteld maar was met tonijn wat manlief niet lust. Zonder moeite lekkere kip gekregen. Bezorging ook top: 20 minuutjes. Poties ruim voldoende maar pasta zou, wat ons betreft, wat meer gekruid mogen zijn met bv verse kruiden. Wij vinden het een aanwinst en aanrader voor het bezorgscala van Rijen!

Jaap Schaffelaars
3 juni 2022

Lasagne zat niet zoveel smaak aan beetje saai. En de bestelling was 10 voor 6 bij ons geleverd. Ik was nog niet thuis van het werk. Dus was jammen want we hadden 6 uur opgegeven.

Reactie van Basta!

Beste Jaap, wat vervelend om te horen de bestelling te vroeg is bezorgd. Onze excuses hiervoor, en bedankt voor je feedback voor de lasagne, hier gaan we zeker iets mee doen!

Annet Nieuwland
3 juni 2022

Heerlijk eten, goed warm. En heerlijke desserts

André
3 juni 2022

2e keer dat ik heb besteld maar was nu iets minder het smaakte nu extreem naar tomaat

Jacqueline Tax
30 mei 2022

Het was weer super.

Reactie van Basta!

Hi Jacqueline, super dat het weer naar wens is geweest voor jullie! Graag tot snel!

Frieda groeneveld
29 mei 2022

Het eten was weer heerlijk en op tijd bezorgd. 💖

Reactie van Basta!

Dankjewel Frieda, blij dat jullie hebben genoten! Graag tot snel weer!

André
28 mei 2022

Smaakte prima en zeer netjes op tijd geleverd

Reactie van Basta!

Dankjewel Andre! graag tot de volgende keer!

Ad
28 mei 2022

Pinsa's besteld. Mooi formaat. Prima van smaak. Keurig op tijd bezorgd door een bezorger met een lach! Top.

Reactie van Basta!

Dankjewel Ad voor je positieve review!

Dennis Goyaerts
28 mei 2022

Het was een mooie goede portie en een ware smaak explosie.

Reactie van Basta!

Bedankt Dennis!

Debby Gijselman
28 mei 2022

De carbonara was HEERLIJK De Risotto veel te nat..wel op smaak..maar bijna soep.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Debby!

Robin
26 mei 2022

Het was weer heerlijk! Zeker weer een volgende keer

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling Robin!

Piet Reinieren
26 mei 2022
Reactie van Basta!

Bedankt Piet!

Corina
22 mei 2022

Dit keer heerlijke pinsa's gekregen. We hebben er van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel Corina! Graag tot de volgende keer!

De Gier
21 mei 2022

Vorige keer wat weinig, deze keer perfect!! bedankt, en tot snel.

Reactie van Basta!

dankjewel voor je positieve beoordeling! Graag tot de volgende keer!

R. Vingerhoets
21 mei 2022

Heel lekker gegeten. Snelle bezorging en de risotto was goed warm. De antipasti “kleine” salade was wel erg groot.

Reactie van Basta!

Beste R. Vingerhoeds, bedankt voor uw positieve review! Graag tot snel weer.

Anoniem
20 mei 2022

Heerlijke pasta

Reactie van Basta!

Dankjewel voor de review, graag tot de volgende keer!

Frieda groeneveld
20 mei 2022

Wow, het eten was super lekker, echt een aanrader. Mooie smakelijke verpakking, vriendelijke bezorgerster. Tot snel

Reactie van Basta!

Dankjewel Frieda!!!! fijn om te horen dat je genoten hebt!! tot snel!

Pietmachielsen
20 mei 2022

Goed te eten zeker voor herhaling vatbaar en warm en op tijd bezorgd.👍🏼👍🏼👌👌

Reactie van Basta!

Dankjewel Piet, graag tot een volgende keer!

Sylvia de Hoogh
19 mei 2022

Wij hadden pastas, smaakte heerlijk, wij dachten dat het heel weinig zou zijn, maar meer als genoeg, complimenten.

Reactie van Basta!

Dankjewel Sylvia voor je positieve beoordeling, blij dat je ervan hebt genoten! Graag tot een volgende keer.

Chris
15 mei 2022

Ik was 15 minuten te vroeg en stond binnen 2 minuten met mijn bestelling buiten. Snelle service en heerlijk gegeten.

Reactie van Basta!

Dankjewel Chris, fijn dat je hebt genoten! Graag tot een volgende keer.

Nelis Wirken
15 mei 2022
Reactie van Basta!

Dankjewel Nelis! Graag tot een volgende keer.

Hans
15 mei 2022

Menu 2 personen: qua hoeveelheid en samenstelling precies goed, gerechten allemaal erg lekker (wauw die toetjes b.v.)! Snel bezorgd. En directe reactie op mijn verzoek/vraag (fijn die glutenvrije mogelijkheden). Echt voor herhaling vatbaar! Aanwinst voor het Rijense.

Reactie van Basta!

Beste Hans, bedankt voor je positieve/super leuke review! Graag tot snel weer!

Maikel
15 mei 2022

Wederom was het weer super lekker.

Reactie van Basta!

Dankjewel Maikel!

Maikel
15 mei 2022

Heerlijk gegeten !

Reactie van Basta!

Fijn dat je hebt genoten, graag tot snel weer!

Robin
14 mei 2022

Het was heerlijk! Heb al vaker besteld en net als altijd was het weer super! Zeker weer een volgende keer

Reactie van Basta!

Dankjewel Robin voor je positieve review! Graag tot snel weer!

Ad
14 mei 2022
Reactie van Basta!

Dankjewel Ad!

Dré & Linda
13 mei 2022

We hebben weer heerlijk gegeten!

Reactie van Basta!

Hi Dre & Linda, fijn dat jullie weer hebben genoten! Graag tot snel weer.

Mandy
12 mei 2022

Heb de salade gamba’s en zalm op. Was super lekker, een goed gevulde salade, met veel gerookte zalm en gamba’s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel Mandy!

Dennis van de Roer
12 mei 2022

Super lekker eten, vlotte leuke bezorger.. Aanwinst voor Rijen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel Dennis voor je positieve review!

Alex van luyn
9 mei 2022

Super lekker gegeten Alles mooi o tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel Alex, blij dat jullie hebben genoten!!!

Aart
6 mei 2022

Heerlijk alleen portie risotto was wat klein voor twee

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve review Aart! 1 portie is bij ons ook voor 1 persoon. Je kunt dit uiteraard wel delen maar dan adviseren we om er nog een gerecht bij te bestellen.

Robin in t groen
6 mei 2022

Was heerlijk! Zeker een volgende keer

Reactie van Basta!

Dankjewel Robin!

Gideon
6 mei 2022

Pinsa was zeer lekker. Pasta goed op smaak en ruime portie. Pasta mag wat meer al dente.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Gideon!

D
6 mei 2022
Reactie van Basta!

Dankjewel D!

Mirette Doll - Janssens
6 mei 2022
Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Corina
2 mei 2022

Snelle levering, producten smaakten goed. Alleen de pinsa caprese dreef door de olie de doos uit. Dit kwam de smaak niet ten goede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Corina, vervelend om te horen dat er te veel olie op de Pinsa lag. We zullen er in het vervolg extra goed op letten!

H. Rutten
2 mei 2022

snelle bezorging, lekker eten. Ragu bolognese was neutraal van smaak, had kruidiger mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste H. Rutten, bedankt voor je positieve beoordeling en feedback!

Karin Barten
2 mei 2022

Het was heerlijk, mooi op tijd en het gerecht was echt nog heel warm! Complimenten Aanwinst voor Rijen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel Karin!

Yvonne de Graaff
1 mei 2022

1e keer besteld. Supersnel geleverd en heeeeeerlijk gegeten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Hi Yvonne, bedankt voor je leuke en positieve recensie!

Cobie
1 mei 2022

Heerlijk gegeten, en prima op tijd bezorgd , echt voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Hartelijk dank Cobie!

Maarten
1 mei 2022

1e keer dat we hier besteld hebben, eten was zeer lekker. Zullen hier vaker gaan bestellen

Reactie van Basta!

Beste Maarten, bedankt voor je positieve beoordeling!

Nathalie
30 april 2022

Wederom heerlijke pasta's gegeten! Ruime portie, goed warm en perfect van smaak!

Reactie van Basta!

Hi Nathalie, bedankt voor je super beoordeling! Graag tot snel!

Zon
30 april 2022
Reactie van Basta!

Dankjewel voor positieve beoordeling, graag tot snel!

Verkade
30 april 2022

Pizzarand was hard gebakken. Pasta was heerlijk!

Reactie van Basta!

Beste Verkade, bedankt voor je positieve beoordeling en feedback!

Royco
28 april 2022

Snel en eenvoudig te bestellen snelle levering, complimenten was erg lekker.

Reactie van Basta!

Hi Royco, bedankt voor je mooie recensie! Graag tot snel!

Jose Snoeren
25 april 2022

Basta, complimenten, we hebben met 7 personen genoten van de heerlijke maaltijd, vers, voldoende, milieuvriendelijk verpakt, prijs,kwaliteit,hoeveelheid prima en binnen een half uur bezorgd, aanwinst voor Rijen, ga zo door........top👍

Reactie van Basta!

Hartelijk dank voor jullie mooie recensie en tot snel!

Maya van Rooten
25 april 2022

Pasta Tartufo en de Salmone Maffioso smaakte uitstekend en waren goed warm. Snelle levering. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Hartelijk dank Maya!

Nancy Graauwmans
25 april 2022

Echt heerlijk gegeten, ruime porties, goed warm, en een snelle bezorging, wij zijn fan!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Super om te horen Nancy! Dankjewel voor je positieve beoordeling!

Femke
25 april 2022

Super snel bezorgd en het eten was heel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Hi Femke, bedankt voor je beoordeling! Graag tot snel!

Bongers
25 april 2022

Heerlijk gegeten, goede smaak en goed op temperatuur. Genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel Nicole voor je positieve beoordeling!

Patricia
24 april 2022

Een pasta en risotto besteld, kwam precies op tijd van voorkeur aan de deur. Goede porties en lekker warm. Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel Patricia!

Anne
24 april 2022

Nette e-mail, ook dat ze aangeven hoe laat ze verwachten te komen en een laatste e-mail dat ze onderweg zijn. Pincha en pasta waren heerlijk. Lasagne ook maar had iets warmer gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Hi Anne, bedankt voor je positieve beoordeling en feedback!

Ellen Aarts
23 april 2022

Snelle service, alles fris en vers… en meer dan genoeg

Reactie van Basta!

Super bedankt Ellen!

Kees Woestenberg
23 april 2022
Reactie van Basta!

Bedankt Kees!

Hans van den Ouweland
22 april 2022

Een heerlijke salade met zalm en garnalen en snel bezorgd het was top

Reactie van Basta!

Goed om te horen Hans, dankjewel!

Gerard
22 april 2022

Ruim voldoende en lekker!

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling Gerard!

Carlo
21 april 2022

Overheerlijke pinsa pikante!

Reactie van Basta!

Bedankt Carlo voor je positieve beoordeling!

Wendy De Graaff
16 april 2022

Bezorgtijd was precies zoals afgesproken en het eten was heerlijk!

Reactie van Basta!

Bedankt Wendy!

Björn
15 april 2022

Erg lekker echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel!

Wendy
11 april 2022

Erg kleine porties. Je moet er bijna twee per persoon bestellen… zonde want het eten is erg lekker!

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback wendy!

Dennis Oprins
11 april 2022

Nu twee keer besteld Erg lekker En beide keren binnen 15 min bezorgd! TOP!

Reactie van Basta!

Hi Dennis, bedankt voor je positieve beoordeling, tot snel weer!!!

Mirette Doll - Janssens
11 april 2022

Basta had een foutieve order geleverd. Het juiste werd snel en warm afgeleverd. 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Patricia
11 april 2022
Reactie van Basta!

Bedankt Patricia.

Ahmet
10 april 2022

Eten was lekker. Bezorging supersnel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel!

Mien
10 april 2022
Reactie van Basta!

Bedankt Mien!

Sander Jacobs
8 april 2022
Reactie van Basta!

Bedankt Sander!

Dorien
8 april 2022

Vorige keer (eerste dag) was het brood een beetje droog en hard maar nu perfect!! Was heerlijk! Ook de pastas waren heerlijk met veel kip 👌🏽

Reactie van Basta!

Dankjewel Dorien, goed om te horen!

Koen
7 april 2022

Heerlijk gegeten, smaakte.goed en lekker warm. Hoeveelheid precies genoeg.

Reactie van Basta!

Dankje wel voor je reactie! Goed te horen! Tot snel! Ciao

Carin
5 april 2022

Het was heel lekker. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel Carin!

In t Groen
5 april 2022

Heerlijk gegeten ! Hadden twee pasta’s en een pincha om te delen. Grote porties zodat we met drie personen ervan konden eten ! Voor herhaling vatbaar 😃

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Cees vromans
4 april 2022

Goed eten!!!

Reactie van Basta!

Dankjewel Cees!

Ad
4 april 2022

Uitgebreide keuze en gemakkelijk bestellen. We hadden 2 pinsa's, prima en goed belegd. Bezorging was stipt. Enige verbeterpuntje: doe 0,25 voor ideal gewoon bij de prijs van het gerecht (is immers geen keuze). Samenvattend: een prima aanwinst voor Rijen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Ad!

Lisa Phaff
4 april 2022

Was heerlijk eten! Hebben genoten met z’n allen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dankjewel Lisa, fijn om te horen!

Piet Reinieren
3 april 2022

Erg duidelijk met bestellen. Keurig op tijd gebracht, en wat was het heerlijk zeg....top smaken en ook nog eens netjes verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt Piet!

Loes
2 april 2022

Gewoon hartstikke lekker!! Gaan we vaker doen 😋

Reactie van Basta!

Bedankt Loes!

Ifa Haagh
2 april 2022

We hebben ontzettend lekker gegeten, het was zeer fijn van smaak! De maaltijden stonden op de gereserveerde tijd netjes verpakt klaar. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst zeker nog een keer bestellen!

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling Ifa!

Demi
2 april 2022

Heerlijk gegeten! Top en snel bezorgd en de porties waren groot genoeg. Wij bestellen zeker vaker! Ga zo door.

Reactie van Basta!

Dankjewel Demi!

Judith
2 april 2022

Lekkere pasta's en heerlijke Pinsa knoflook . Super dat je een mailtje krijgt dat je bestelling onderweg is. Enige minpuntje , mijn pasta was goed warm maar de andere lauw , smaakte verder heerlijk ! Porties ook prima , gaan vaker bestellen!

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Judith, we gaan ermee aan de slag!

Familie
2 april 2022

Heerlijk gegeten, ruim voldoende.

Reactie van Basta!

Bedankt!

Robin Maas
2 april 2022
Reactie van Basta!

Bedankt voor je beoordeling Robin!

Moniqye de Beijer
2 april 2022

3 gangen menu voor 2 personen bestelt, in 1 woord super! Vers, flinke porties en precies op tijd bezorgt. Een aanrader.Voor ons een dikke 10, tot de volgende x!

Reactie van Basta!

Fijn dat jullie hebben genoten Monique, bedankt!

Patrick
2 april 2022

Pasta, salade/broodje, “pizza” en toetjes waren heerlijk. Deeg van de broodjes en de pizza lekker vers. Alleen de carpaccio vonden we allemaal wat minder, niet vies maar miste smaak.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling en feedback Patrick! We gaan ermee aan de slag!

JR
2 april 2022

Het was heerlijk en vers. Leuk concept met dat menu voor 2 personen. Netjes op tijd bezorgd. Wij bestellen vaker.

Reactie van Basta!

Dankjewel!

Bové
1 april 2022

Heerlijk gegeten. Papieren verpakking is een pluspunt. Maaltijden goed warm, bezorgtijd perfect en porties ruim voldoende qua hoeveelheid en van goede kwaliteit! Hou dit vast.

Reactie van Basta!

Dankjewel voor je positieve beoordeling!

Helserman
1 april 2022

De smaken waren geweldig. De pinsa was iets te hard gebakken. De toetjes waren een heerlijke finishing touch.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling, we zullen de pinsa’s beter in de gaten houden!

M
1 april 2022

Erg lekker!

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Pam
1 april 2022

De pasta was lekker op smaak. Het had alleen voor ons wel wat meer mogen zijn, in tegenstelling tot wat de andere reviewers ( tot nu) vinden. Dat extra geld voor de i-deal betaling ook overbodig, is niet gebruikelijk bij online bestellingen. Verder een prima eerste ervaring met Basta

Reactie van Basta!

Bedankt voor je beoordeling Pam, we nemen je feedback ten harte!

Ed
1 april 2022

Smaakte uitstekend

Reactie van Basta!

Bedankt Ed!

Marcel
1 april 2022

Heerlijk gegeten. Alles perfect verzorgd! Een echte aanrader en zeker ook een aanwinst voor Rijen. Tot de volgende keer.

Reactie van Basta!

Goed om te horen Marcel, fijn dat alles naar wens was!

Dorien manders
1 april 2022

't was heerlijk! Ook genoeg... Klein verbeterpunten is dat 't brood net wat te lang in de oven had gezeten daardoor droog en randjes beetje verbrand... Maar was toch wel lekker hoor👍🏼

Reactie van Basta!

Bedankt Dorien, we zullen het brood beter in de gaten houden ;)

Nathalie
31 maart 2022

Heerlijke pasta en lasagne op. Flinke portie en goed warm. We gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Basta!

Goed om te horen Nathalie!

Carlo
31 maart 2022
Reactie van Basta!

Bedankt Carlo!

Arno Knoope
31 maart 2022

Het was een hele vriendelijke bezorger die kale bats 😂

Reactie van Basta!

Bedankt Arno!

Sander Jacobs
31 maart 2022

Was heerlijk!

Reactie van Basta!

Bedankt Sander!

Renate Van Dongen
31 maart 2022

Heerlijk gegeten!! Wij hadden 3 verschillende pinsas en onze dochters vinden het ook erg lekker.

Reactie van Basta!

Dankjewel Renate, fijn om te horen dat jullie hebben genoten!