Beoordelingen van Basta! Rijen

Recente recensies

5.0
Fred Hage
9 juni 2024

je zou zeggen goed maar 15 minuten te vroeg. als we onderweg naar huis waren geweest had de bezorger voor een dichte deur gestaan. Dus was weer super goed maar als er 17.45 staat dan ook 17.45 en niet 17.30

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Hi Fred, fijn dat je de moeite neemt ons te informeren hierover. Zondag is extreem druk. Je bon is er waarschijnlijk “tussendoor” geschoten en iets te vroeg voorbereid. We gaan er beter op letten! Team Basta.

Annet Nieuwland
9 juni 2024

De risotto was niet goed, het leek wel rijstepap, heb het niet opgegeten. De bezorger wilde in eerste instantie de bestelling afleveren terwijl de risotto door de hele tas zat. Bak gepoft zei hij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Beste Annet, We hebben je een persoonlijke e-mail gestuurd met naar we hopen een passende oplossing. Heel spijtig hoe dit gelopen is. Ook heel jammer dat de risotto je niet gesmaakt heeft. We krijgen juist veel enthousiaste reacties over ons seizoensgerecht. We gaan erop letten dat de risotto voldoende indikt. Team Basta.

Ron
9 juni 2024

Heel blij met jullie

Reactie van Basta!

Hi Ron, en wij met jou. Dank voor je reactie. Arriverderci Team Basta

Wouter
6 juni 2024

Pinsa, pasta en pizza. De een nog lekkerder dan de andere. Dan nog de antipasti en de desserts. Helemaal verkocht. Nu ben ik gedwongen om voortaan 25km te rijden voor italiaans. Maar ik ga het zeker doen!

Reactie van Basta!

Hi Wouter, wat fijn te horen dat het goed gesmaakt heeft en dat het de moeite waard is om ervoor om te rijden. Wat een mooi compliment, super bedankt. Ciao Team Basta

Carlo
1 juni 2024
Reactie van Basta!

Ciao Carlo, grazie mille. Saluti team Basta

Dré van den Bosch
30 mei 2024

Was wederom super lekker en precies op tijd bezorgd in Dongen!

Reactie van Basta!

Dank je wel Dré voor de mooie beoordeling. We doen ons best om klant verzoek, de keuken en bezorging zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Fijn te horen dat je dit waardeert en het ons lukt. Grazie! Team Basta.

De Vaan
27 mei 2024

Het was weer even geleden, maar we hebben genoten. De bezorger was op tijd, maar was een deel van de bestelling vergeten. Hij heeft deze snel nageleverd met een fles wijn ter compensatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Caro signore de Vaan, ja dat gebeurt helaas, dat het hele team zijn best heeft gedaan en dan de laatste schakel , de koerier alle koude gerechten vergeet🥶 Uw reactie aan de deur was erg relaxed “nou dan wachten we nog even”. We hebben het snel opgelost en enigszins verzacht met een flesje wijn. Heel hartelijk dank voor uw begrip en ook voor uw lovende reactie. Team Basta

John Lens
26 mei 2024

Eten was onverwachts heerlijk zeker voor herhaling vatbaar 👍

Reactie van Basta!

Hi John, wat leuk dat je bij Basta besteld hebt voor de eerste keer. En mooi dat het goed gesmaakt heeft. We zien je graag terug! (ci vediamo) Team Basta

Annet Nieuwland
24 mei 2024
Reactie van Basta!

Dank je wel Annet. A la prossima! Ciao Team Basta

mieke nijkamp
22 mei 2024

Wij wonen iets 'te ver' in Breda en moesten het zelf ophalen. Netjes worden warme gerechten en toetjes gescheiden. Na 20 minuten thuis waren we aangenaam verrast: warm is nog steeds warm. Heerlijk gegeten; mooie smaakcombinatie en niet te zout. De risotto met asperges is voor de liefhebber van asperges een aanrader. We zijn benieuwd naar het volgende seizoen product! We komen zeker nog een keer terug.

Reactie van Basta!

Ciao Mieke, Wat fijn dat je zo uitgebreid tijd neemt om een mooie recensie te schrijven. En ook goed om te horen en lezen dat onze maaltijden prima een langere periode warm blijven. We gaan na het asperge seizoen, met onze voetval EK actie beginnen. Deze gaat “GEEF ORANJE VLEUGELS” heten waarin we onze krokante paprika oranje gekruide kipvleugels gaan promoten. Lekker bij de borrel of bij de televisie tijdens de EK wedstrijden. En binnenkort komt ook de burrata in verschillende gerechten (ook vega) op de menukaart. Houd de nieuwsbrief in de gaten! Hartelijk dank en wellicht a presto? Ciao Team Basta

Lieke
20 mei 2024

Mijn vriend is verslaafd! Zo lekker! Hele vriendelijke bezorgers en top eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Haha Lieke, dit is wellicht de meest gave beoordeling ooit🤣, verslaafd en dat nog eens zonder kaas op de pasta😉. Super bedankt en tot snel (a presto). Team Basta

Charlot
19 mei 2024

Heerlijk gegeten, bestelling mooi op de gevraagde tijd, eten nog goed warm en echt grote porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Nou Charlot, dat is een mooie review. Grazie mille. (Duizend maal dank) Saluti Team Basta

Jelle
19 mei 2024

Heerlijke pasta pollo pesto zeker een aanrader

Reactie van Basta!

Hi Jelle, dank je wel! Ciao

Edgar
19 mei 2024

Smaakte uitstekend

Reactie van Basta!

Dank je wel Edgar!

Sabrina
18 mei 2024

Heerlijk! Risotto asperges was fantastisch en de pinsa is altijd een favoriet

Reactie van Basta!

Dank je wel Sabrina, fijn te horen dat je tevreden bent en onze seizoensgerechten waardeert. Grazie, team Basta

Linsey
17 mei 2024

Heerlijk eten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit wordt ook nog eens door een uiterst vriendelijke bezorger bij je afgegeven. Top!

Reactie van Basta!

Hi Linsey, Het is altijd leuk om je bestelling te mogen ontvangen. We waarderen je trouwe klandizie enorm. Dank je wel voor de leuke en enthousiaste beoordeling. Grazie team Basta

Daan
13 mei 2024

Heerlijk gegeten, top gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Hi Daan, fijn dat je lekker gegeten hebt. Dank je wel voor de waardering. Ciao team Basta

Tim
12 mei 2024
Reactie van Basta!

Hi Tim, dank je wel!

Manuela
10 mei 2024

Prima pastaatje.

Reactie van Basta!

Dank je wel Manuela!

Dave
9 mei 2024

Het eten was echt heerlijk. Pasta Pollo Pesto is een zeer ruime portie, boordevol kip en een heerlijke smaak. Het kwam ook prima op temperatuur op de afgesproken tijd aan 😁 De Chocolademousse is ook echt een aanrader. Eerst keer hier besteld, maar dat ga ik zeker vaker doen!

Reactie van Basta!

Hi Dave, wat fijn om te lezen dat het eten je goed gesmaakt heeft. Daar doen we elke dag graag ons best voor. Tot ziens/a presto! Team Basta

Sven Vd Sman
4 mei 2024

Top service en top eten, kortom 10 out of 10!!!

Reactie van Basta!

Hi Sven, heel graag gedaan en fijn dat je via de Basta website/app besteld hebt omdat thuisbezorgd ff niet meewerkte! Spaar je meteen voor korting bij een volgende bestelling😉. Ciao team Basta

Fred Hage
25 april 2024
Reactie van Basta!

Dank je wel Fred voor je mooie beoordeling. Daar doen we het graag voor. Team Basta

Monique
20 april 2024

De pasta' s waren heerlijk. Maar de lasagne was verbrand aan de boven en onderkant en smaakte hierdoor dus niet lekker.

Reactie van Basta!

Hi Monique, Onze excuses voor deze fout het zal zeker niet meer gebeuren. We hebben contact met je opgenomen via je eigen e-mailadres en een passende oplossing aangeboden. We hopen je snel weer terug te zien. Groet, Team Basta.

Lisanne
15 april 2024

Erg lekker eten voor een goede prijs. Mijn bestelling afgehaald, het eten was erg snel klaar dus dat was perfect!

Reactie van Basta!

Dank je wel Lisanne voor je reactie. Fijn dat het goed gesmaakt heeft. A presto😉 Team Basta

Quintus
13 april 2024

Heerlijkgegeten, Vrolijkemeneer die het bezorgd, Extrawensen geen probleem! Dat is wat je hier krijgt!! Voor herhaling vatbaar

Reactie van Basta!

Ha Quintus, dank voor je leuke recensie. We komen graag nog een keer bij je langs.

Anoniem
8 april 2024

Snelle bezorging warm plus lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Malou Joosten-Stillekens
8 april 2024

Voor ons de eerste keer hier, zeker niet de laatste. Het belangrijkste van de pizza, de bodem, was hier dik in orde! Precies goed gebakken. Verder eens een pinsa geprobeerd met de kinderen. De jongens hebben hier enorm van genoten, een dag later vroegen ze zelfs om terug te gaan. Ikzelf ben voor de pasta gegaan. Was heerlijk in balans. Genoeg pasta en genoeg saus. Vaak gehad dat ik of veel te veel pasta of veel te veel saus had. Als dessert voor de panna cota gegaan. Nieuw recept stond erbij, nou dat hebben we geweten. Echt een dikke aanrader! Tot slot geholpen door ontzettend vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om hier eens te bestellen of af te halen!

Reactie van Basta!

Hi Malou, wat een leuke recensie van een nieuwe klant, heel veel dank daarvoor. En voor de 2 jongens zit er standaard weer een snoeppizza-tje bij het kids menu. Tot gauw.

Kelsey
8 april 2024

Altijd erg lekker en snel en warm geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Dank je Kelsey voor de waardering.

Fred Hage
7 april 2024

Rundergehakt - Italiaanse tomaten - verse groenten - verse kruiden - bechamelsaus - Parmezaan. Pizza was prima maaltijd ook wel maar groente moest mijn vrouw erbij verzinnen. Wat er in zat kon in een holle kies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Hi Fred, dank voor je eerlijke reactie dat helpt ons om de site en bestel app beter te maken. Ik begrijp je reactie. Ragu Bolognaise bevat veel verse fijngesneden groenten, dat heet de ‘soffritto’’ in het Italiaans. Deze groente geven smaak maar zijn idd nauwelijks te herkennen in het gerecht omdat ze samen met de tomaten helemaal fijn koken. Dank je wel voor de waardering van de kwaliteit. Tip, de primavera pasta heeft wel veel grof gesneden groenten.

Charlotte
6 april 2024

Als eerst wat een lief en gezellig personeel bij Basta! Warm ontvangst en kort praatje. Daarnaast is het eten keer op keer echt heerlijk, en de nieuwe variant tiramisu op WAUW🥰

Reactie van Basta!

Fijn om te horen dat ons nieuwe recept WAUW is Charlotte! 🙏

Franca Dingemans
6 april 2024

Nieuwe eigenaar, open keuken, heerlijke smaken, restaurant waardig.👍

Reactie van Basta!

Heel erg bedankt voor je mooie recensie Franca!

Martijn
5 april 2024
Reactie van Basta!

Bedankt Martijn voor de mooie recensie!

R. Aarts
30 maart 2024

We vinden het eten altijd lekker maar vandaag was de spek verbrand van de paste carbonara. Echt verbrand, we konden de spekjes niet opeten. En er zaten geen tomaten in de pesto pasta. Erg jammer. Dat stond wel bij de beschrijving en ander keren zaten die er wel in. Jammer dat het vandaag tegen viel. De pizza was lekker.

Reactie van Basta!

Sorry we gaan er naar kijken!

Annet Nieuwland
30 maart 2024

Jammer dat er een laag olie op de risotto dreef, was echt te veel

Reactie van Basta!

Sorry Annet we gaan er opletten!

Jelle
26 maart 2024

Perfecto

Reactie van Basta!

Bedankt voor je mooie recensie Jelle!

Svetlana Tryndyk
24 maart 2024
Reactie van Basta!

Bedankt Svetlana!

Dré van den Bosch
21 maart 2024

Was weer superlekker en precies op tijd bezorgd!

Reactie van Basta!

Goed om te horen dat alles weer naar wens was Dré!

Klaudia
18 maart 2024
Reactie van Basta!

Dankjewel Klaudia!

F. Hage
17 maart 2024

Allemaal goed behalve de website. Geen account dus kan geen oude bestellingen zien, geen apple app, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je recensie Fred!

Stefanie
16 maart 2024
Reactie van Basta!

Bedankt Stefanie!

Harry klomp
16 maart 2024

Prima, lekker en ruime portie. Tiramusu top!

Reactie van Basta!

Bedankt voor je mooie recensie Harry, tot snel!

Bm
14 maart 2024

Wat een top service weer en het eten was weer heerlijk!!!

Reactie van Basta!

Goed om te horen!

Juanita
7 maart 2024

Pinsa Romana! Beter dan pizza. Zo lekker. En het stond op de beloofde tijd klaar.

Reactie van Basta!

Bedankt voor de mooie recensie Juanita! Tot snel!

Dré van den Bosch
7 maart 2024

Lekker als altijd! Vitello tonata, pasta carbonara en pasta frutti di mare. Belissimo!

Reactie van Basta!

We zien je graag snel weer Dré! Bedankt!

Svetlana Tryndyk
3 maart 2024
Reactie van Basta!

Dankjewel Svetlana! Tot snel!

Steven
25 februari 2024

Lekkere pizza's, netjes optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Goed om te horen dat alles naar wens Steven!

Maikel
25 februari 2024
Reactie van Basta!

Bedankt Maikel!

Bart
18 februari 2024

Lekker gegeten, hadden het 3 gangen menu, was top! Helaas waren ze alleen een voorgerechtje vergeten maar dit is als nog later bezorgd en vanochtend een broodje carpaccio van gemaakt.

Reactie van Basta!

Nogmaals sorry! Goed om te horen dat alles alsnog naar wens was Bart!

Paul
8 februari 2024
Reactie van Basta!

Bedankt Paul! tot snel!

Eveline Verbunt
6 februari 2024

We hebben zondag eten besteld en het is ons erg tegen gevallen , pasta spinazie hierin kon je naar de spinazie fietsen en de pasta plakte aan elkaar de lasagna was bijna zwart bovenop en zat aan het bakje geplakt , de toetjes waren oké. Kortom nooit meer dan is 40,00 euro echt veel te veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Het spijt ons dat niet alles naar wens was Eveline, we gaan er opletten!

Fred Hage
4 februari 2024

nvt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt Fred!

A vd Wetering
4 februari 2024

Lekker man!! Prima gegeten en flinke porties. Gaan we nog een keer doen.

Reactie van Basta!

Goed om te horen! Tot snel!

Emma Nijkamp
20 januari 2024

Pasta met pesto en kip genomen. Was echt heerlijk en bakje met zn 6en gedeeld! Iedereen had zo een aantal lekkere hapjes. Daarnaast een aantal Pinsa's gegeten. Echt heerlijk! Ik bestel hier zeker nog eens :)

Reactie van Basta!

Bedankt voor je mooie recensie Emma! Tot snel!

Verkade
15 januari 2024

Was lekker. Bambino portie was voor mij voldoende. Pizza werd ook gewaardeerd door de kritische eter in het gezelschap. We gaan het vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Fijn om te horen dat alles naar wens was!

Fam Pijnenburg
15 januari 2024

T was weer lekker. Ĝoed warm en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Goed om te horen! Tot snel!

Fred Hage
8 januari 2024
Reactie van Basta!

Bedankt Fred!

Mandy
6 januari 2024

Pinsa Quattro Formaggio! Super lekker!!

Reactie van Basta!

Bedankt voor je mooie recensie Mandy!

Simone
2 januari 2024

Het eten was heerlijk de bezorger was uitermate sympathiek en wederom stipt op tijd. Helemaal niks mis mee.

Reactie van Basta!

Goed om te horen Simone! Tot snel!

Anja
20 december 2023

Lekker, altijd goed warm en snel bezorgd.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je mooie recensie Anja!

Marleen
11 december 2023

Heerlijk gegeten! Prima service en bezorger hartstikke aardig.

Reactie van Basta!

Goed om te horen dat alles naar wens was Marleen!

Marielle Van Dongen
9 december 2023
Reactie van Basta!

Bedankt Marielle!

Yvonne
12 november 2023

1e keer pizza genomen .. Heeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Goed om te horen Yvonne, tot snel!

Tim Kimenai
11 november 2023

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger 👌🏼 Echt super mannen 👍🏼

Reactie van Basta!

Bedankt voor je mooie recensie Tim!

Anna
11 november 2023

Na een "klacht" super netjes opgelost. Bestelling was meer dan het normaliter was, heel fijn! Altijd vriendelijk personeel en bezorging altijd snel. Ik heb hier vaker besteld en blijf dat zeker doen!

Reactie van Basta!

Goed om te horen dat het lekker was Anna!

Rob Verdaasdonk
5 november 2023

(rijen) Heerlijke pasta's, snelle bezorging en altijd met een lach

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt Rob! Tot snel!

Simone
4 november 2023

Lekker, genoeg en bezorger was stipt op de gewenste tijd!!

Reactie van Basta!

Goed om te horen dat alles naar wens was Simone!

Els Mout
31 oktober 2023

* pinse was lekker * de lasagne was bijna verbrand bovenop en lag zwaar op de maag * vissalade was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Sorry voor het latere reageren Els! Het spijt ons dat de lasagne niet naar wens was. Goed om te horen dat de salade lekker was. Tot snel Els!

Mandy
29 oktober 2023

Pasta Carbonara. Het was heerlijk!

Reactie van Basta!

Goed om te horen dat alles naar wens Mandy!

Batuhan
20 oktober 2023

Erg snelle bezorging en lekker eten

Reactie van Basta!

Bedankt Batuhan, we hopen je snel weer te zien bij BASTA!

Alex
14 oktober 2023
Reactie van Basta!

Bedankt Alex!

Anna
13 oktober 2023

Sorry, ik vond de risotto echt niet lekker. Veel te papperig, te lang doorgemaakt, de blaadjes sla horen er niet op, past niet. Eerder peterselie (zoals jullie altijd doen) en de zalm smaakte anders. Niet vers. Heb achteraf erge buikpijn erdoor gehad. Bezorging was wel erg snel (daardoor misschien, afgeraffeld?) en vriendelijk. Hopelijk de volgende keer beter

Reactie van Basta!

Sorry Anna! We nemen contact met je op!

Rita
6 oktober 2023

Eerste keer besteld…. Heerlijk gegeten

Reactie van Basta!

Goed om te horen Rita!

Els Mout
6 oktober 2023

Korting van volle spaarkaart is niet verrekend. Kunnen jullie ook speltmeel gebruiken?

Reactie van Basta!

Speltmeel gebruikten wij helaas niet, we nemen contant met u op over de volle spaarkaart!

Floortje
5 oktober 2023

Bij opmerkingen gezegd dat ik jarig ben en kreeg er wat lekkers bij. Super attent en wel gewaardeerd! Pizza’s waren erg lekker en goed warm.

Reactie van Basta!

Goed om te horen dat alles lekker was Floortje! Tot snel!

Fred
1 oktober 2023

Weer top brood stond niet op het menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt Fred! Bij onze salades komt altijd een heerlijk afgebakken broodje!

G van Wanrooij
10 september 2023

Pizza's te lang gebakken Normaal prima pizza's, nu voor het eerst tegenvallend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Sorry! We zorgen dat dit niet nog eens gebeurd!

Marjan
9 september 2023
Reactie van Basta!

Bedankt Marjan, tot snel!

robert jansen
8 september 2023

heerlijk!!

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve recensie Robert!

Sander
4 september 2023

Ik had de Pasta Pollo Tartufo. Deze is normaal heel erg lekker met grote stukken kip er in en een goede smaak. Deze keer was deze flouw van smaak, vol met vocht (Normaal kan ik de bak zo omdraaien op mijn bord) en kip leek wel kleine restjes ipv malse kippedijen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Sorry Sander! We gaan er naar kijken, hopelijk tot snel!

Elisabeth
3 september 2023

Lekker, goed verpakkingsmateriaal, aardige mensen.

Reactie van Basta!

Heel erg bedankt Elisabeth!

robert jansen
2 september 2023

Zoals altijd heerlijke Pollo Pesto! Bij de pizza Rimini Salmone zat weinig zalm en de tomatensaus was veel te veel...

Reactie van Basta!

Sorry Robert we gaan er op letten! Tot snel!

Fam Pijnenburg
31 augustus 2023

Erg lekker eten. Goed warm ook. Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanradertje hoor

Reactie van Basta!

Bedankt voor de mooie recensie!

Alette
20 augustus 2023

Mijn bestelling met de gamba’s was heerlijk. Jammer dat het gerecht pasta al forno vegetariana helaas bovenop keihard was geworden door te lang doorbakken/verhitten, waardoor de hele bovenlaag weggegooid moest worden. Nog niet eerder meegemaakt..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Sorry Alette! Wij hebben dit zelf ook nog nooit meegemaakt we gaan er naar kijken!

Melanie
20 augustus 2023

Goed belegd met mooie verse ingrediënten en totaal niet vet! Hele lekkere pizza, een absolute aanrader!

Reactie van Basta!

Bedankt voor je mooie recensie Melanie!

Frec
19 augustus 2023
Reactie van Basta!

Bedankt Fred!

Fabian Evers
14 augustus 2023

Wederom goed! - Smaakvol - Warm - Perfecte portie - Goed geprijsd Verbeterpunt: De knoflook brood was ditmaal te lang gebakken. Te hard en wat verbrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Sorry Fabian! Fijn om te horen dat de rest wel naar wens was, tot snel!

Abigail
13 augustus 2023
Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve recensie Abigail!

Fred Hage
23 juli 2023

helemaal top. mn de keuze pizza 33, 28 en 20! cm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt Fred!

D
21 juli 2023
Reactie van Basta!

Bedankt graag tot snel!

C vd h
20 juli 2023

Altijd top hier eten en super snel bezorgt en altijd erg erg lekker. Dus in andere woorden TOP

Reactie van Basta!

Heel erg bedankt! Tot snel!

Jikke wouters
16 juli 2023

Goeie chef!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt Jikke! Graag tot snel!

Schalker
16 juli 2023
Reactie van Basta!

Bedankt tot snel!

Eva
2 juli 2023

Had alleen pasta met truffelsaus besteld en kreeg pesto. Maar buiten dat was het erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Sorry Eva! Fijn om te horen dat het wel lekker was, tot snel!

Van dongen
1 juli 2023

Zoals altijd lekker!

Reactie van Basta!

Dankjewel Mariëlle, tot de volgende keer weer!

Stella
25 juni 2023

Lekker gegeten Niets op aan te merken Een volgende keer bestellen we weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je goede recensie Stella!

Bo
25 juni 2023

Bezorging was op tijd en het eten was warm. De pasta met gehakt was goed, maar de pasta met room was een teleurstelling. Er zou spinazie en paprika in moeten hebben gezeten, maar ik vond twee blaadjes spinazie en twee stukken paprika. Verder alleen maar pasta en room. Deze was niet zo lekker en heb er zelf nog spinazie bij gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Sorry dat niet alles naar wens was Bo. We gaan er opletten! Hopelijk tot snel!

Rick Verbon
18 juni 2023

Bezorging was snel, eten was uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je positieve recensie Rick! Tot snel!

Tom
17 juni 2023
Reactie van Basta!

Bedankt Tom!

Henk van Grinsven
16 juni 2023

Super pizza's. Nooit geen Domino's of NY pizza meer.

Reactie van Basta!

Bedankt voor je prachtige recensie Henk, tot snel!

Sil
16 juni 2023

Ik vind het erg aan de prijs en jammer van de bezorgkosten binnen het gebied. Maar dit is de 5e keer dat ik besteld heb dus nogaltijd zeer tevreden. Mijn pasta vandaag was echt een 10/10 #heerlijk.

Reactie van Basta!

Goed om te horen Sil, onze kwaliteit staat op nummer 1. Tot snel!